HomeHL-9Οι ρόδες γύρισαν πίσω…εκεί όπου ανήκουν

Οι ρόδες γύρισαν πίσω…εκεί όπου ανήκουν

Το μετάνιωσαν οι κλέφτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις τελευταίες ήμερες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση ότι άγνωστοι αφαίρεσαν τις ρόδες από το αυτοκίνητο του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπάτακη, ο οποίος το είχε σταθμεύσει σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις ο ίδιος αντιλήφθηκε την κλοπή, το ανακοίνωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά :

“Κάθε είδους κλοπή δεν είναι αποδεκτή από το νόμο και την κοινωνία για ευνόητους λόγους. Εχω την αίσθηση όμως πως κλέβοντας τις ρόδες από κάποιον που δεν μπορεί να μετακινηθεί με άλλο τρόπο είναι λίγο πιο κακό. Να μην τους τύχει ποτέ..να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω”.

tsapatakis-1

Τελικά μετά από λίγες ημέρες οι ρόδες επιστράφηκαν, όπως πάλι ο ίδιος ο παραολυμπιονίκης μας πληροφορεί με ανάρτηση του:

» Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω ´ευχαριστώ´ αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!

Ωφείλω να ευχαριστήσω όμως τον Κώστα Αξούριστο για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ.Ψελλου 6,Θες/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση.

Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση