HomeΕΛΛΑΔΑΛουκάς Παπαδήμος: Το τραύμα στο δεξί μηρό θα κρίνει την πορεία της νοσηλείας του

Λουκάς Παπαδήμος: Το τραύμα στο δεξί μηρό θα κρίνει την πορεία της νοσηλείας του

Μετά την επίθεση εναντίον του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κατάσταση του τραύματος που φέρει στο δεξιό μηρό ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, μετά την τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο φάκελο, στο αυτοκίνητό του, την Πέμπτη 25 Μαΐου, θα κρίνει την πορεία της νοσηλείας του, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υπενθυμίζεται ότι, από τις 30 Μαΐου κι ενώ είχε προηγηθεί 5νθήμερη νοσηλεία στην Εντατική, ο κ. Παπαδήμος νοσηλεύεται στον 3ο όροφο του κτιρίου ΑΧΕΠΑ, στη ΜΑΦ, αλλά σε ειδικό απομονωμένο χώρο. Η αντιμετώπιση του τραύματος στο δεξιό πόδι όλο αυτό το διάστημα αποτελεί την προτεραιότητα των γιατρών.

Παρά τους χειρουργικούς καθαρισμούς χρειάστηκε να γίνει παροχέτευση στο τραύμα για την απομάκρυνση του υγρού, η οποία όμως πλέον αφαιρέθηκε.

Αναμένεται σήμερα ή αύριο ο επανέλεγχος του τραύματος από τους γιατρούς που είχαν «χρεωθεί» τον τραυματία, κατά τη διακομιδή του στα Επείγοντα του Ευαγγελισμού, από τους κ.κ. Β. Βουγά και Γ. Χαρκιολάκη, διευθυντές Α’ Χειρουργικής και Πλαστικής Χειρουργικής, αντίστοιχα, και η εκτίμησή τους για το αν και πόσο χρειάζεται τις υπηρεσίες υγείας εντός του νοσοκομείου ο 60χρονος πρώην Πρωθυπουργός.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση