HomeHL-SportsΒλάνταν Μιλοσάβλιεφ: «Έχω προτάσεις, αλλά θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ: «Έχω προτάσεις, αλλά θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σέρβος μιλά στο a-sports.gr για τη φετινή σεζόν των Κρητικών * Εξηγεί τι δεν πήγε καλά και γιατί πήραν την άνοδο Απόλλων Σμύρνης και Λαμία * Το σχόλιό του για την παραμονή του Παπαδόπουλου και το τηλεφώνημα του Ηλία Κώτσιου

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ στη σεζόν που μας πέρασε έχοντας διψήφιο αριθμό σε ασίστ και πετυχαίνοντας επτά τέρματα. Ο λόγος για τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος δεν κρύβει πως θα ήθελε να παραμείνει στο Ηράκλειο και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, έχει προτάσεις και θα πρέπει να ζυγίσει τα δεδομένα.

Ο Σέρβος κάνει αυτές τις μέρες διακοπές στη χώρα του, αλλά το a-sports.gr επικοινώνησε μαζί του. Είναι, άλλωστε, ένας από τους πρώτους που θα ήθελαν να κρατήσουν στο ρόστερ τους οι Κρητικοί από τη στιγμή που τελείωσε θετικά το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο 30χρονος εξτρέμ έκανε τον απολογισμό για τη φετινή χρονιά, στην οποία σημείωσε πως όλα κρίθηκαν στην αρχή. Απόλλων Σμύρνης και Λαμία δεν πέταξαν βαθμούς, ΟΦΗ και Άρης το έκαναν και αυτό τελικά πλήρωσαν. Εξήγησε πώς βελτιώθηκαν οι «ασπρόμαυροι» στο δεύτερο μισό, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στο πώς πείστηκε να γίνει κάτοικος Ηρακλείου.

Οι πρώτες σου σκέψεις για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε;

«Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν καλά. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια μαζέψαμε μόλις πέντε βαθμούς. Στη συνέχεια ξυπνήσαμε και αρχίσαμε να παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Δεν βγάζω απ’ έξω τον εαυτό μου. Ούτε εγώ ξεκίνησα καλά. Ίσως επηρεάστηκα από τη συνολική μας απόδοση. Δεν είχα αυτοπεποίθηση, αυτό ήταν το πρόβλημά μου».

Περίμενες τόσο εσύ όσο και οι συμπαίκτες σου ότι ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία θα παρουσιαστούν τόσο καλοί;

«Κοίτα, όλοι γνωρίζαμε από την αρχή της χρονιάς πως τέσσερις ομάδες θα πάνε για την άνοδο. Ήταν οι ΟΦΗ, Άρης, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία. Ο ΟΦΗ και ο Άρης δεν ξεκίνησαν καλά και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άλλοι δύο. Όλοι, αν δεις, τελειώσαμε τη σεζόν καλά».

Συνεπώς εκτιμάς πως όλα κρίθηκαν τελικά στην αρχή;

«Έτσι είναι, είχαν πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Πήραν μία διαφορά και τη συντήρησαν στη συνέχεια».

Κάνατε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Ποιο ήταν το κλειδί για τη βελτίωση που είχατε;

«Όλοι οι παίκτες άρχισαν να παίρνουν ψυχολογία με τα θετικά αποτελέσματα και να πιστεύουν ο ένας τον άλλον. Ήρθαν, επίσης, κάποια παιδιά που βοήθησαν πολύ την ομάδα όπως οι Στρέζος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Μητρόπουλος και Παντίδος. Είχαμε περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ποιότητα».

Θεωρείς πως ήταν σημαντική η αλλαγή του προπονητή για τη βελτίωση της εικόνας του ΟΦΗ; Δεν πρέπει να είναι τυχαίο ότι πρόσφατα ενδιαφέρθηκαν τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Άρης για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος τελικά έμεινε στο Ηράκλειο.

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, μου δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ καλό για τον ΟΦΗ που κατάφερε να τον κρατήσει επειδή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ θα κερδίσει από την ανανέωση της συνεργασίας τους».

Αν μπορούσες να πας τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες;

«Το πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν. Μόνο αυτό…».

Την προηγούμενη φορά που ήσουν στην Ελλάδα, αγωνιζόσουν στη Σούπερ Λίγκα με τον Λεβαδειακό. Τι σε έκανε τώρα να έρθεις ξανά στη χώρα μας και να παίξεις στη Β’ Εθνική; Ήταν ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι μεγάλη ομάδα, και ο στόχος της ανόδου;

«Αρχικά έπαιξε ρόλο ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος μου τηλεφώνησε. Ήμασταν συμπαίκτες στον Λεβαδειακό και έχουμε καλή σχέση. Φυσικά και ήταν σημαντικό που θα πήγαινα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ, ο οποίος έχει απίστευτους οπαδούς. Ήταν, επίσης, σημαντικό για τον κάθε παίκτη το τι φιλοδοξίες είχε ο σύλλογος, σε κάνει να έχεις κίνητρο και να προσπαθείς για το καλύτερο».

Είναι νωρίς ακόμα, αλλά τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου; Ο ΟΦΗ θέλει να σε κρατήσει, ενώ ακούστηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φλοριάνα.

«Είναι αλήθεια πως είχα μία πρόταση από τη Φλοριάνα, αλλά δεν την αποδέχτηκα. Θεώρησα πως δεν θα ήταν η σωστή κίνηση για την καριέρα μου. Ο ΟΦΗ με θέλει και θέλω κι εγώ να μείνω στον ΟΦΗ. Τις επόμενες μέρες θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Έχω και άλλες προτάσεις και πρέπει να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου».

Τέλος, τι σου μένει από τη φετινή σεζόν;

«Γνώρισα πολλά άτομα που πλέον είναι καλοί μου φίλοι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση