HomeΕΛΛΑΔΑΣτη φυλακή πέντε μέλη του κυκλώματος κοκαΐνης

Στη φυλακή πέντε μέλη του κυκλώματος κοκαΐνης

Μετά τις απολογίες τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν αμέσως μετά τις απολογίες τους στις ανακριτικές αρχές, πέντε από τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες τις Ε.Ε, με έδρα τα Τρίκαλα.

Όλοι τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι στο πλαίσιο της ανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την μεγάλη αυτή υπόθεση. Μεταξύ των κατηγορουμένων που προφυλακίστηκαν, είναι  επιφανής επιχειρηματίας από τη  Θεσσαλία, πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας τοπικής ομάδας, καθώς και ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Αλβανίας, ο οποίος φέρεται μάλιστα να διαθέτει μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας και διακίνησης φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Κατά την απολογία του, ο Έλληνας επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίστηκε  μετανιωμένος. Κατά πληροφορίες, υποστήριξε στον ανακριτή ότι ήταν λάθος του που δέχθηκε να αποθηκεύσει 20 κιλά κοκαΐνης στο σπίτι και στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας του. Ακόμη, φέρεται να ανέφερε πως δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από τους Αλβανούς συγκατηγορουμένους του, προκειμένου να διαθέσει  δικό του χώρο για την αποθήκευση ινδικής κάνναβης, όπως του είπαν, για να μη χαλάσει η επιχειρηματική συμφωνία που είχε κλείσει μαζί τους.

Τέλος, ο 54χρονος  Αλβανός που φέρεται και αρχηγός του κυκλώματος, κατά πληροφορίες αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Κατά την απολογία του  είπε  μεταξύ άλλων πως είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος εταιρείας γκαζιού στην Αλβανία, επιτυχημένος επιχειρηματίας και ως εκ τούτου δεν είχε καμία οικονομική ανάγκη να διακινήσει ναρκωτικά.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση