HomeHL-SportsΒασίλης Βαλλιάνος: «Ό,τι καλύτερο στον ΟΦΗ»

Βασίλης Βαλλιάνος: «Ό,τι καλύτερο στον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποχαιρέτησε τους Κρητικούς ο αριστερός μπακ του Απόλλωνα Σμύρνης

Μία πολύ καλή χρονιά πραγματοποίησε με τον ΟΦΗ ο Βασίλης Βαλλιάνος και την εξαργύρωσε με τη μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ αποχαιρέτησε τους Κρητικούς την Κυριακή  με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα τους και ευχαρίστησε τους πάντες, από τους διοικούντες και τους συμπαίκτες του μέχρι τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΦΗ. Στον Πρόεδρο, κύριο Γιάννη Πολεμαρχάκη και τη Διοίκηση της ομάδας, καθώς μου φέρθηκαν ως οικογένεια και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ!

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου , τον πρωην προπονητή μου Νίκο Νιόπλια και τον κύριο Σταύρο Λαμπράκη που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στο Ηράκλειο και όλους τους συνεργάτες τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παπαδόπουλο, τον προπονητή του ΟΦΗ, που είναι τιμή να συνεργάζεται ενας ποδοσφαιριστής μαζί του.

Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα στο Ηράκλειο και στο Γεντί Κουλέ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, θέλω να απευθύνω και στον κόσμο του ΟΦΗ, ο οποιος ήταν πάντα δίπλα μας.

Θελώ επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους αφανείς ήρωες που απαρτίζουν την ομάδα του ΟΦΗ από τον φροντιστή μέχρι και τους γιατρούς του ΟΦΗ που ήταν δίπλα μας κάθε λεπτό.

Στον ένα χρόνο που βρέθηκα στον ΟΦΗ καθημερινά προσπαθούσα για το καλύτερο δυνατόν και έδινα την ψυχή μου τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αγωνιστικές αναμετρήσεις στο γήπεδο.

Εύχομαι στον ΟΦΗ ό,τι καλύτερο, διότι πραγματικά το αξίζει να βρίσκεται ψηλά!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση