HomeHL-9ΝΔ: Μην εκτίθεται άλλο ο Κουρουμπλής για το «τσιγαράδικο»

ΝΔ: Μην εκτίθεται άλλο ο Κουρουμπλής για το «τσιγαράδικο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Να μην εκτίθεται ο κ. Κουρουμπλής προσπαθώντας να «ασπρίσει» μια πολύ «γκρίζα» υπόθεση» αναφέρει σε ανκοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή για το «τσιγαράδικο» που εντοπίστηκε στα Σφακιά.

Σχολιάζοντας ραδιοφωνική συνέντευξη του υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η ΝΔ κατηγορεί τον κ. Κουρουμπλή ότι υποστήριξε πως «βάση των πληροφοριών του «δεν προκύπτει ζήτημα λαθρεμπορίου», προκαταλαμβάνοντας το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη».

Η ανακοίνωση

«Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Κουρουμπλής ξεπέρασε κάθε όριο. Αντί να απολογηθεί για το γεγονός ότι επί επτά και πλέον μήνες, δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα στο ουκρανικό πλοίο που παραμένει στην Παλαιοχώρα Χανίων με τόνους τσιγάρα στα αμπάρια του, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη παρενέβη με πρωτοφανή τρόπο στην υπόθεση.

Υποστήριξε ότι βάση των πληροφοριών του «δεν προκύπτει ζήτημα λαθρεμπορίου», προκαταλαμβάνοντας το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

Συνιστούμε στον κ. Κουρουμπλή να μην εκτίθεται άλλο.

Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους για την αιφνίδια σπουδή του κ. Υπουργού να «ασπρίσει» αυτήν την πολύ «γκρίζα» υπόθεση».
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση