HomeHL-SportsΓι’ αυτό αποχώρησε ο Μανώλης Φωτάκης

Γι’ αυτό αποχώρησε ο Μανώλης Φωτάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρώην δικηγόρος του ΟΦΗ εξήγησε γιατί αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με την κρητική ΠΑΕ

Ήταν ενεργός δικηγόρος του ΟΦΗ από το 2011, ωστόσο ο Μανώλης Φωτάκης αποφάσισε να μη συνεχίσει να εκπροσωπεί τους Κρητικούς.

Αιτία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο «Sport 24 Radio Πάτρας» ήταν η παθογένεια του παρελθόντος που διαπίστωσε ότι υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πολυμετοχικότητα και την αποχώρηση του: «Η πολυμετοχικότητα όπως αποδείχθηκε δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ενώ στη Γ’ Εθνική πήγαμε περίφημα, έβαλαν οι άνθρωποι κοντά στις 800.000 ευρώ, εφέτος υπήρξε δυσλειτουργία. Υπήρξε και θέμα εμπιστοσύνης απ’ ό,τι αντιλήφθηκα. Ένα θέμα που έφερε στον ΟΦΗ παθογένεια του παρελθόντος.

Μια παθογένεια με όλα τα χαρακτηριστικά που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Είμαι από το 2011 ενεργός δικηγόρος του ΟΦΗ, αν και με το υπάρχον Δ.Σ. είχα μια διαφωνία και θεώρησα ότι πρέπει να αποχωρήσω διότι δεν ήθελα να ταυτιστώ με αυτά τα πράγματα. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό. Ίδρωσα και μόχθησα να γίνει αυτή η νέα ΠΑΕ και διαπίστωσα ότι υπάρχει παθογένεια του παρελθόντος».

Για το αν δεν μπορούν να τα βρουν οι μέτοχοι μεταξύ τους: «Δυστυχώς. Στην πολυμετοχικότητα πρέπει να υπάρχει μια μικρή ομάδα, την οποία θα εμπιστευτούν οι υπόλοιποι. Μια ηγετική ομάδα που θα πάρει τα ηνία και θα οργανώσει σε νέα πρότυπα την ΠΑΕ.

Όταν μια ΠΑΕ χρεοκοπεί, κάποιοι λόγοι την οδήγησαν εκεί. Πρέπει να γίνει αυτοκριτική. Όχι να επιστρέφουμε στα ίδια. Όχι να αγοράζουμε παίκτες κατά βούληση και να αλλάζουμε προπονητές».

Διαφήμιση
Διαφήμιση