Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηρακλειώτης Ανδρέας Νεονάκης, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αυστραλία  αποδεικνύει έμπρακτα την επιθυμία του να βοηθήσει συμπατριώτες του που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Η συνδρομή του ήταν καταλυτικής σημασίας στο μεγάλο εγχείρημα που ανέλαβε η «Κίτρινη Αποστολή» και οι εθελοντές της για την αποκατάσταση του διαμερίσματος μιας μονογονεϊκής οικογένειας το οποίο είχε καταστραφεί από πυρκαγιά. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στο Facebook του Δημήτρη Αποστολάκη, ιδρυτή της εθελοντικής πρωτοβουλίας, ο Ανδρέας Νεονάκης συνέδραμε για μία ακόμη φορά προσφέροντας δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που φροντίζει η «Κίτρινη Αποστολή».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αποστολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έχουμε τονίσει πολλές φορές τι σπουδαίοι άνθρωποι είναι οι Έλληνες της διασποράς που για οποιοδήποτε λόγω έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα μας!! Η σκέψη τους όμως είναι πάντα εδώ και στους δικούς τους ανθρώπους και όχι μόνο που έχουν αφήσει πίσω!! Και επειδή ξέρουν ακριβώς το τι συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ένα παραπάνω ευαίσθητοι και έχουν ψηλά το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης!! Ο φίλος μας λοιπόν ο Andreas Neonakis που ζει στη Αυστραλία και έχει καταγωγή από το Ηράκλειο, για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν για το σπίτι που κάηκε) βοηθάει στέλνοντας μας με δικό του άνθρωπο απο το Ηράκλειο δωροεπιταγές για την Κίτρινη Αποστολή! Σε ευχαριστούμε Ανδρέα για ότι κάνεις για τους συμπατριώτες σου και να κρατάς ψηλά τη σημαία της Ελλάδας εκεί μακριά στα ξένα!!!!»

Διαφήμιση