HomeHL-SportsΓίνεται «κουκλί» το Βαρδινογιάννειο, χαρές για Μπράνλο Όστοϊτς

Γίνεται «κουκλί» το Βαρδινογιάννειο, χαρές για Μπράνλο Όστοϊτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται τα έργα, με τον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου * Παντρεύτηκε ο άσος του ΟΦΗ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον ΟΦΗ να έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα στα οποία αναμένονται εξελίξεις, με κρισιμότερο αυτό του προπονητή.

Και μπορεί ο Νίκος Παπαδόπουλος να αναμένεται να δώσει την απάντησή του, αλλά σε άλλους τομείς οι Κρητικοί κινούνται με ταχύτερους ρυθμούς.

Ένας από αυτούς είναι οι εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Σειρά πήρε ο καθαρισμός των εξωτερικών χώρων, με τον ΟΦΗ να ευχαριστεί τον Δήμο για τη συνεισφορά του.

Παράλληλα, οι Κρητικοί ενημέρωσαν ότι τα έργα θα συνεχιστούν για έναν μήνα ακόμα, με στόχο το ΒΑΚ να είναι πανέτοιμο για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του καθαρισμού, όλων των εξωτερικών χώρων, που έγινε από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Με ιδιαίτερη φροντίδα το προσωπικό καθαριότητας της δημοτικής αρχής, προχώρησε σε ολικό καθαρισμό περιμετρικά των γηπέδων του ΟΦΗ, κλάδεψε δέντρα, ξερίζωσε χόρτα και απομάκρυνε αντικείμενα που έπρεπε, από το χώρο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ο οποίος «ανάσανε» σημαντικά.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί προσωπικά τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη, αλλά και τον υπεύθυνο καθαριότητας  Μιχάλη  Καρασάββα, για την διάθεση του προσωπικού και των μηχανημάτων του Δήμου.

Συνολικά η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τη δημοτική αρχή της πόλης, για τη στάση της στο θέμα αυτό.

Η καλλωπισμός του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου θα συνεχιστεί ώστε σε ένα μήνα περίπου από τώρα, να είναι στην κατάσταση που πρέπει να είναι στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Ευχές σε Όστοϊτς

Στα πιο ευχάριστα, ο Μπράνλο Όστοϊτς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο γάμος έγινε στη Βοσνία, με την ΠΑΕ να σπεύδει να του ευχηθεί τα καλύτερα για την κοινή ζωή που ξεκινά με τη σύζυγό του, πλέον.

Αναλυτικά: «Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Μπράνκο Οστοιτς στη Βοσνία και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της, εύχεται στον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό βιον ανθόσπαρτον και πολλούς απογόνους!

Συγχαρητήρια Μπράνκο!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση