HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρώνονται οι εργασίες για τη στέγη του πολιτιστικού συλλόγου

Ολοκληρώνονται οι εργασίες για τη στέγη του πολιτιστικού συλλόγου

Στον οικισμό Καμαριώτη του Δ. Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαριώτη, στο κέντρο του πανέμορφου ορεινού οικισμού του Μαλεβιζίου, προϋπολογισμού 25.000 €.

Στο κτίριο τοποθετείται ξύλινη οροφή με κόκκινα κεραμίδια Ρωμαϊκού τύπου για την κάλυψη και προστασία του, την περιβαλλοντική του αναβάθμιση καθώς και την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Πολιτιστικού Συλλόγου. Με τις εργασίες αυτές παράλληλα, αναβαθμίζεται αισθητικά η κεντρική πλατεία του Καμαριώτη στην οποία βρίσκεται το κτίριο.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, προσπαθούμε να ενισχύουμε τις δράσεις των συλλόγων που προάγουν την παράδοση, να βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.

Έτσι και στον Καμαριώτη, έναν από τους πιο γραφικούς και όμορφους οικισμούς του Μαλεβιζίου, προχωράμε τις παραπάνω εργασίες που βελτιώνουν αισθητά ένα πολύ όμορφο και χαρακτηριστικό κτίριο του οικισμού, ενώ συμβάλλουν στην βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαριώτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική του υποστήριξη και σε αυτό το έργο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Μιχαλάκη, καθώς και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν για μια ακόμα φορά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση