HomeHL-SportsΕίδαν το χρώμα του χρήματος στον Ηρόδοτο

Είδαν το χρώμα του χρήματος στον Ηρόδοτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Να σωθούμε όσο νωρίτερα γίνεται», δήλωσε ο προπονητής του Λευτέρης Βασιλειάδης

Η χρονιά ολοκληρώθηκε επιτυχημένα για τον Ηρόδοτο, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, και περίπου 1,5 μήνα αργότερα η διοίκηση κατάφερε να τακτοποιήσει μέρος από τις εκκρεμότητες που είχε.

Την Τρίτη  έγιναν πληρωμές με την ομάδα της Αλικαρνασσού να ενημερώνει σχετικά με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Σήμερα για ακόμη μια φορά, η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, συνεπής στις οικονομικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, προέβη στην εξόφληση του 9ου μισθού (προτελευταία πληρωμή), γεμίζοντας τις τσέπες των παικτών και των προπονητών της».

Από εκεί και πέρα, στο «Athletic Radio 104.2» μίλησε ο Λευτέρης Βασιλειάδης για τη φετινή σεζόν, αλλά και εκείνη που θα ξεκινήσει στην οποία ο στόχος θα είναι η εξασφάλιση της παραμονής όσο νωρίτερα γίνεται.

Αναλυτικά:

Για τον στόχο του Ηροδότου την νέα σεζόν και την παραμονή του στην ομάδα: «Το θέλαμε και οι δύο και έγινε. Ο Ηρόδοτος το έχω ξαναπεί ήταν ένα μεγάλο ψάρι σε μικρή γυάλα. Δεν το λέω «σνομπάροντας» το τοπικό. Τώρα θα παίζουμε στην Γ’ Εθνική, που και πάλι είναι μικρή για το μέγεθος της ομάδας. Θέλουμε να σωθούμε όσο γίνεται νωρίτερα και βλέπουμε.

Ο κόσμος μας είναι απαιτητικός. Θέλουμε να βγάλουμε παίκτες και να στηριχθούμε σε δικά μας παιδιά. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του προγραμματισμού μας και με τύχη αλλά και την βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό ρόστερ».

Για τη Διοίκηση: «Η Διοίκηση παραμένει και έχω να πω οτι οτι μας είπε το έκανε. Είχαμε μία απίστευτη συνεργασία. Είχαμε σωστή οργάνωση. Υπήρχε συνέπεια και όλα πήγαν άψογα».

Για τον κόσμο του Ηροδότου: «Αγαπάει την ομάδα. Έχει φιλάθλους που είναι μόνο Ηρόδοτος. Στηρίζουν την ομάδα και ευτυχώς τους δώσαμε φέτος μόνο χαρές».

Για το νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής: «Ακόμα δεν ξέρουμε την οριστική του μορφή και αυτό είναι σίγουρα αρνητικό. Ακούγονται πολλά. Θα είναι «σκότωμα» για τις Κρητικές ομάδες με τις μετακινήσεις. Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός για να πετύχεις τους στόχους σου».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος): «Εργοτέλης και Ιωνικός «πάλεψαν» μέχρι το τέλος. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Και οι δύο άξιζαν την άνοδο και ίσως τελικά ανέβουν και οι δύο. Πολύ καλός ήταν και ο ΠΟΑ, όπου φαίνεται οτι γίνεται σωστή δουλειά. Θετική ήταν και η πορεία του Ερμή Ζωνιανών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση