HomeHL-MarketCine Creta Maris: Ένας θερινός κινηματογράφος στην καρδιά της Χερσονήσου επαναλειτουργεί

Cine Creta Maris: Ένας θερινός κινηματογράφος στην καρδιά της Χερσονήσου επαναλειτουργεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Creta Maris Beach Resort δημιούργησε τον πρώτο θερινό κινηματογράφο «Cine Creta Maris» στην περιοχή της Χερσονήσου πριν από 42 χρόνια προσφέροντας τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις σε τοπικό αλλά και διεθνή κοινό. Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ξεκινάει η επαναλειτουργία του δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στους τουρίστες να απολαύσουν τις καλύτερες ταινίες του καλοκαιριού σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Ο θερινός κινηματογράφος είναι ένας θεσμός συνδεδεμένος, όχι μόνο με τα παιδικά μας χρόνια, αλλά και με την εικόνα της παλιάς Χερσονήσου. Είναι ένας χώρος που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή. Τα τελευταία χρόνια θεωρείται ένας θεσμός πολιτισμικά προστατευόμενος και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το ξενοδοχείο Creta Maris αποφάσισε την επαναλειτουργία του.

Το «Cine Creta Maris» βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Creta Maris Beach Resort, και διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο σε Ευρωπαϊκή κλίμακα καθώς και όλες τις ανέσεις για μια όμορφη βραδιά διασκέδασης. Από την Πέμπτη 15 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού, θα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για βραδινή έξοδο και διασκέδαση για την παρέα και την οικογένεια.

Θα προβάλλονται ταινίες Α’ προβολής με ελληνικούς υπότιτλους, με τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ, αλλά και με ειδική τιμή 5 ευρώ για παιδιά, άνεργους και άτομα τρίτης ηλικίας. Θα διατίθεται επίσης ειδική τιμή 6 ευρώ για ομαδικές κρατήσεις άνω των 15 ατόμων. Καθημερινά θα υπάρχουν δύο προβολές με προβολή νέας ταινίας κάθε Πέμπτη.

Ο θερινός κινηματογράφος του Creta Maris Beach Resort φιλοδοξεί να αποτελέσει μια μοναδική καλοκαιρινή απόλαυση και μια ολοκληρωμένη έξοδο που θα ξεπεράσει την κινηματογραφική εμπειρία, με την ομορφιά και τη δροσιά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση