HomeΣΠΟΡΈκανε το καθήκον της η Καλλιθέα

Έκανε το καθήκον της η Καλλιθέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κέρδισε με 3-1 τα… διαλυμένα Χανιά και περιμένει μήπως αφαιρεθούν βαθμοί από τους Κρητικούς, ώστε να μείνει στη Β’ Εθνική

Τους τρεις βαθμούς πήρε η Καλλιθέα στο κυριακάτικο  ματς των Περιβολίων με τα Χανιά, επικρατώντας με 3-1 για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σωτήρη Τζουμερκιώτη πήρε αυτό που ήθελε και με 33 βαθμούς τερμάτισε στη 15η θέση, ελπίζοντας πια σε πιθανή αφαίρεση βαθμών των Κρητικών, προκειμένου να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Όσο για τον ΑΟΧ τι να πει κανείς, αφού τα ευτράπελα με τη συμμετοχή του τερματοφύλακα Λάλι ως αριστερού εξτρέμ και την ξαφνική εμφάνιση στην ενδεκάδα του Βαρούχα που είχε φύγει πρόσφατα από την ομάδα καταδεικνύουν την εικόνα διάλυσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, καθώς ο Σταματάκος τροφοδότησε τον Μάκο, που με σουτ βρήκε δίχτυα για το 0-1.

Ακολούθησε ένα άστοχο σουτ του Σταματάκου στο 15′, ενώ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 26′ μετά από πάσα του Σμυρλή, όμως την τελευταία στιγμή ο Μουδιός τον έκοψε.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 0-2 με την κεφαλιά του Συριόπουλου ύστερα από σέντρα του Μάκο, με τον ΑΟΧ να απειλεί για πρώτη φορά στο 39′, καθώς ο Σταματής έκανε το πλασέ και ο Μιχελής έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 42′ το σουτ του Μέρο για λογαριασμό των γηπεδούχων έφυγε άουτ, την ίδια τύχη είχε το σουτ και του Μασέδο για την ομάδα του Σωτήρη Τζουμερκιώτη ένα λεπτό αργότερα και το 0-2 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τα Χανιά μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς, στο 47′ ο Σταματής είχε ένα άστοχο σουτ και το ίδιο έγινε και στο 51ο λεπτό με τον Βαρούχα, αλλά στο 53′ έγινε το 1-2, με τον Σταματή να σεντράρει και τον Αποστολόπουλο να βρίσκει δίχτυα με γυριστό σουτ.

Ωστόσο, οι Καλλιθεάτες απάντησαν άμεσα και στο 57′ ο Συριόπουλος έκανε την μπαλιά στον αμαρκάριστο Σταματάκο, που με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 1-3.

Στο 75′ ο Σμυρλής σημάδεψε το δοκάρι με σουτ και χάθηκε η ευκαιρία για ένα τέταρτο γκολ, ενώ από πλευράς Χανίων ο Λάλι έκανε ένα σουτ στο 88′, με τον Σταματή όμως να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και αυτή να καταλήγει άουτ.

Εντέλει, το 1-3 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με κάποιους από τους οπαδούς των γηπεδούχων να σπάνε και μερικά καθίσματα στο φινάλε, δείχνοντας έτσι τον εκνευρισμό τους για την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κυρίτσης του Συνδέσμου Δωδεκανήσου με βοηθούς τους Μαυρουδή και Δασκαλάκη, αμφότεροι από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου.

ΧΑΝΙΑ (Θόδωρος Γκάτζιος): Αθανασίου, Μούδιος, Αφράτης, Μέρο, Τουγλής, Μηλιώτης, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Σταματής, Λάλι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ (54′ Πάτας), Μασέδο, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μάκο (67′ Kόττας), Σμυρλής, Σταματάκος (77′ Κουιρουκίδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση