HomeHL-SportsΚρατούσε… εξάσφαιρο ο ΟΦΗ

Κρατούσε… εξάσφαιρο ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί «σκόρπισαν» με 6-1 τον «πληγωμένο» Αιγινιακό στο φινάλε του πρωταθλήματος * Χατ τρικ ο Βουό

Με εντυπωσιακό τρόπο είπε «αντίο» στη σεζόν 2016-2017 ο ΟΦΗ, ο οποίος την Κυριακή  συνέτριψε με 6-1 τον Αιγινιακό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί είχαν τρομερή απόδοση και στα 90 λεπτά, ειδικότερα όμως στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο και σημείωσαν 4 γκολ! Μεγάλος τους πρωταγωνιστής ήταν ο Βουό, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, το δεύτερό του στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο Αιγινιακός έμοιαζε σα να… μην κατέβηκε στο γήπεδο και μοιραία επιστρέφει στη βάση του έχοντας στις αποσκευές του ένα βαρύ σκορ.

Πάντως, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως έκανε το ταξίδι για την Κρήτη με μόλις 13 παίκτες στην αποστολή.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε… ονειρικό ξεκίνημα καθώς ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο εικοστό έβδομο δευτερόλεπτο. Ο Βουό σέντραρε από τα δεξιά, ο Μιλοσάβλιεφ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μάνος με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-0. Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό ο Όμιλος σημείωσε και δεύτερο γκολ, με τον Βουό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με γυριστό πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν στο 27’ με τον Παπουτσογιαννόπουλο, το σουτ του οποίου έφυγε μόλις άουτ. Όμως, ο ΟΦΗ συνέχιζε να έχει την συντριπτική υπεροχή και να πατάει συνεχώς την αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα το 3-0 να μην αργήσει να έρθει. Στο 28’ ο Χαντί πέρασε τον Παπουτσογιαννόπουλο και τον Καραγκιόζη και με ωραίο πλασέ σκόραρε ενώ στο 33’ ο Βουό επωφελήθηκε από λάθος διώξιμο του Ζγκουρή, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στη δεύτερη ουσιαστικά καλή της φάση στο παιχνίδι στο 47’, η ομάδα από την βόρεια Πιερία κατάφερε να μειώσει, με τον Γκατσολάρι να κάνει ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, νικώντας τον Δαύκο.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 5-1 στο 61’ με το σουτ του Κοιλιάρα στο δοκάρι ωστόσο ότι δεν κατάφερε ο Έλληνας άσος, το πέτυχε στο Βουό. Μετά από σέντρα του Χαντί, έκανε την κεφαλιά, ο Καραγκιόζης απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Ιβοριανός επιθετικός δεν λάθεψε, σημειώνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Το κρητικό πάρτι, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 72’ ο Μιλοσάβλιεφ με δυνατό σουτ έβαλε το κερασάκι στην… εξαόροφη τούρτα του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και έβδομο γκολ, όμως το πλασέ του Μάνου στο 76’ κατέληξε άουτ.

Ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Ζγκούρη τραυματίστηκε στο 85’, μη μπορώντας να συνεχίσει ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με διπλή κίτρινη κάρτα ο Μάνος.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων), με βοηθούς τους Μαρνέζο (Χανίων) και Κοκμοτό (Ρεθύμνου). Τέταρτος ήταν ο Μπεράκης (Χανίων).

Κίτρινες: 90+1’, 90+2′ Μάνος

Κόκκινες: 90+2′ Μάνος

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κιάσσος (55’ Βρεττός), Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Νάστος, Χίσι (59’ Κοντογιάννης), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος, Βουό (75’ Μπουρσέλης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατσολάρι, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ, Φασίδης, Ζγκούρη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση