Εθελοντές της «Άμεσης Παρέμβασης» του Βύρωνα, συγγενείς του αγνοούμενου αστυνομικού από την Κρήτη Αντώνη Δημοτάκη αλλά και συνάδελφοι του, οργώνουν κυριολεκτικά την ευρύτερη περιοχή Βούλας και Γλυφάδας για να βρουν ένα ίχνος του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου, στο σημείο που υπέδειξε οδηγός ταξί ο οποίος φέρεται ότι τον μετέφερε εκεί από την Καισαριανή, το απόγευμα που χάθηκε.

Όπως δήλωσε στην Αστυνομία αλλά και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που ασχολήθηκε με την υπόθεση της περίεργης εξαφάνισης, τον άφησε στο πάρκινγκ παραλιακού καταστήματος, απέναντι από το νοσοκομείο της Βούλας.

Περίοικοι υποστήριξαν στους εθελοντές ότι ένας άνδρας που μοιάζει καταπληκτικά στον 38χρονο Αντώνη Δημοτάκη, εμφανίζεται εκεί γύρω ταλαιπωρημένος. Η προσπάθεια όλων εστιάζεται στον εντοπισμό του συγκεκριμένου ατόμου.

Παράλληλα ψάχνουν τα δύσβατα σημεία τόσο στο βουνό της περιοχής όσο και κοντά στη θάλασσα, μήπως κάπου εκεί κρύβεται η απάντηση της μυστηριώδους εξαφάνισης.

Μέχρι στιγμής πάντως οι πρώτες έρευνες δεν έχουν αποφέρει θετικό αποτέλεσμα.

Συνάδελφος του Δημοτάκη ανέφερε με βεβαιότητα ότι ο 38χρονος αστυνομικός είχε κάποια σχέση με την περιοχή της Γλυφάδας, γιατί συχνά τους κερνούσε γλυκά που έφερνε από εκεί.

anikolouli.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση