HomeHL-9Όλα εν … τάξει στα ΕΛΤΑ του κέντρου

Όλα εν … τάξει στα ΕΛΤΑ του κέντρου

Μετά το απόλυτο χάος βελτιώθηκε σημαντικά η εξυπηρέτηση των πολιτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπιασε τόπο το πρόσφατο δημοσίευμα του cretapost για την απόλυτη «αταξία» που επικρατούσε στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων του Ηρακλείου και περίπου δύο εβδομάδες μετά η εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα είναι εντελώς διαφορετική.

Και επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται, σήμερα το απόγευμα οι συναλλασσόμενοι με τα ΕΛΤΑ συνάντησαν καλύτερες συνθήκες εξυπηρέτησης αφού αντί του ενός γκισέ που λειτουργούσε στις 31 Μαΐου, απόψε τρεις υπάλληλοι είχαν διατεθεί στη βάρδια για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες της υπηρεσίας.

Το πριν ....
Το πριν ….
Και το μετά....
Και το μετά….

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην σχηματίζονται οι ουρές που κατέγραψε προ ημερών ο φακός του cretapost με τους πολίτες να δυσανασχετούν περιμένοντας να εξυπηρετηθούν από έναν και μόνο υπάλληλο που έτρεχε και δεν έφτανε.

Παράλληλα, τα γραφεία ήταν τακτοποιημένα, σφραγίδες και έγγραφα είχαν ασφαλιστεί και οι τηλεφωνικές συσκευές δεν ήταν εκτεθειμένες στις ορέξεις του καθενός, όπως είχε συμβεί πριν από λίγες μόλις ημέρες.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του cretapost με το οποίο είχε εντοπίσει τις παραπάνω παθογένειες στα ΕΛΤΑ, οι οποίες φαίνεται ότι καταβλήθηκε προσπάθεια να αντιμετωπιστούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση