HomeHL-CultureΑκυρώνεται η συναυλία των Jamiroquai

Ακυρώνεται η συναυλία των Jamiroquai

Επιστρέφονται τα εισιτήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακυρώνεται η πολυαναμενόμενη συναυλία των Jamiroquai, της τρίτης μέρας του Φεστιβάλ Release Athens, που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου.

Ένα πρόβλημα υγείας του Jay των Jamiroquai, τον αναγκάζει να διακόψει τις επερχόμενες συναυλίες του, όπως ενημερώνει σε έκτατη ανακοίνωσή του το Release Athens, το οποίο ακυρώνει όλη την τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ.

Στην ανακοίνωση δίνει επίσης οδηγίες για όσους έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήρια τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Release Athens:

«Φίλοι και φίλες του Release, πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από το management των Jamiroquai ότι για λόγους υγείας ο Jay Kay δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στο Release Athens 2017.

Με μεγάλη λύπη και σεβόμενοι το κοινό μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε την 3η ημέρα του φεστιβάλ και να προχωρήσουμε στην πλήρη αποζημίωση (ολική επιστροφή του αντιτίμου) όσων μας τίμησαν με την αγορά εισιτηρίου για τις 17 Ιουνίου 2017.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε εναλλακτικά, ότι όσοι επιθυμούν αντί επιστροφής χρημάτων, μπορούν με το εισιτήριο της 3ης ημέρας να παρακολουθήσουν την 2η ημέρα του Release Athens 2017 με Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Omega Ray & Chinese Basement.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ανακοινωθούν αύριο 9 Ιουνίου. Ευχή όλων μας η γρήγορη ανάρρωση του Jay Kay, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση