HomeHL-SportsΕπανεμφανίστηκε για τον ΟΦΗ ο Μοντεκάλβο

Επανεμφανίστηκε για τον ΟΦΗ ο Μοντεκάλβο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ιταλός επιχειρηματίας που διατράνωνε το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή, αλλά δεν το υλοποίησε ποτέ, φέρεται τώρα να ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην κρητική ΠΑΕ

Ένα όνομα που έχει ακουστεί ξανά για διοικητικά ελληνικής ομάδας, χωρίς, όμως, τελικά η υπόθεση να προχωρήσει επανέρχεται στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, ο Φάμπιο Μοντεκάλβο, ο οποίος είχε στο παρελθόν ενδιαφερθεί και για το πλειοψηφικό πακέτο του Ηρακλή, χωρίς, όμως, να προχωρήσει η περίπτωση, αφού ο «Γηραιός» εξήγησε ότι ο Ιταλός επιχειρηματίας δεν υλοποίησε ποτέ τα όσα υποσχέθηκε, βρίσκεται στην Κρήτη και φέρεται να ενδιαφέρεται να εμπλακεί στον ΟΦΗ.

Ο Ιταλός παρακολούθησε, μάλιστα, από κοντά το φιλικό της Εθνικής του 2004 με την Ίντερ ForEver, μαζί με στελέχη της κρητικής ΠΑΕ, με τα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι η συζήτηση για την ομάδα του Ηρακλείου ξεκίνησε με την παρότρυνση μάνατζερ.

Ο Μοντεκάλβο δεν είναι σίγουρο ότι ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μόνο σε μετοχικό επίπεδο, αλλά ίσως γίνουν επαφές όσον αφορά το ενδεχόμενο ευρύτερης συνεργασίας.

Πάντως, στην Κρήτη υποδέχονται με μεγάλη επιφύλαξη το σενάριο, αφού στο παρελθόν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστος…

Διαφήμιση
Διαφήμιση