HomeΚΡΗΤΗΗ τοπική οργάνωση Φαιστού της ΝΔ χαιρετίζει το φετινό «Matala Street Painting»

Η τοπική οργάνωση Φαιστού της ΝΔ χαιρετίζει το φετινό «Matala Street Painting»

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους διοργανωτές της εκδήλωσης «Matala Street Painting» χαιρετίζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Δήμο Φαιστού, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνουν χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το ΔΣ και όλα τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ του Δήμου Φαιστού χαιρετίζουν την φετινή διοργάνωση του ‘Matala Street Painting’.

Συγχαίρουμε θερμά τον Σύλλογο Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων-Ματάλων και το Δήμο Φαιστού για την στήριξη αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας. Μιας προσπάθειας που μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αναγκαιότητα της σύγχρονης κοινωνίας για ειρήνη, αγάπη και ελευθερία, αρετές που διαμορφώνουν τις θεματικές ενότητες της φετινής διοργάνωσης.

Για όλους εμάς, για την Νέα Δημοκρατία η στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών είναι βαρύνουσας σημασίας, καθώς μέσα από τον πολιτισμό και την νεανική δημιουργία η κοινωνία μας αντλεί μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή που φέτος πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά να αποτελέσει θεσμό και σημείο αναφοράς για την περιοχή».

Διαφήμιση
Διαφήμιση