HomeHL-9Στα χέρια της ΕΛΑΣ η σπείρα που είχε «ρημάξει» τη Χερσόνησο

Στα χέρια της ΕΛΑΣ η σπείρα που είχε «ρημάξει» τη Χερσόνησο

Πλούσια η δράση τους σε ένα χρόνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών που μέσα σε ένα χρόνο είχε στην κυριολεξία «ρημάξει» την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν συνολικά πέντε άτομα, όλοι τους ντόπιοι, και πιο συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες και μία νεαρή γυναίκα, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Για τη σύλληψή τους στήθηκε αστυνομική επιχείρηση, από νωρίς χθες το πρωί στη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν αρχικά ένας 35χρονος και ένας 38χρονος, ενώ λίγες αργότερα, συνελήφθησαν η 26χρονη γυναίκα, ένας 36χρονος και ένας 46χρονος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η πενταμελής σπείρα μέσα σε χρονικό διάστημα ενός χρόνου και πιο συγκεκριμένα από τις 27.06.2016  έως και την 07.06.2017 διέπραξαν συνολικά 17 κλοπές  και δύο απόπειρες κλοπών σε σπίτια  στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, οι πέντε ποντικοί «χτυπούσαν» τα σπίτια και άρπαζαν ως επί το πλείστον χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με τη λεία τους να φτάνει τα 26.100 ευρώ.

Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ενώ την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση