Στον Κατσαμπά εντοπίστηκε νωρίς το βράδυ από την 3η ΕΜΑΚ το πτώμα στο οποίο ανήκει το πόδι που βρέθηκε το μεσημέρι στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ο υπάλληλος security που βρίσκεται στην γλίστρα της προβλήτας 6 είδε να επιπλέει στην θάλασσα ένα οστό! Όταν πλησίασε διαπίστωσε πως πρόκειται για ανθρώπινο οστό ποδιού (από το γόνατο και κάτω) φορώντας και… κάλτσα με παπούτσι νούμερο 44.

Ο υπάλληλος ειδοποίησε αμέσως τις αρχές και άνδρες του λιμενικού έσπευσαν στο σημείο μαζί με δύτη της ΕΜΑΚ, οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες.

Λίγο αργότερα οι αρχές βρήκαν το άλλο πόδι μέσα στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού καθώς κι ένα τσαντάκι μέσης στο οποίο περιείχαν προσωπικά αντικείμενα ενός Κρητικού, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Πρόκειται για τον 36χρονο Μάνο Βρυθιά όπου σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost η μητέρα του αναγνώρισε τα παπούτσια που φορούσε ο άτυχος νέος.

Ωστόσο την τελική απάντηση για την ταυτότητα του διαμελισμένου πτώματος θα τη δώσει ο ιατροδικαστής μετά το πέρας των απαραίτητων εξετάσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση