Νέα ευρήματα ήρθαν στο φως με τις έρευνες που πραγματοποιούν οι διωκτικές αρχές του νομού μετά το αποστεωμένο ανθρώπινο πόδι που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην προβλήτα 6 στο Καρνάγιο του Ηρακλείου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ο υπάλληλος security που βρίσκεται στην γλίστρα της προβλήτας 6 είδε να επιπλέει στην θάλασσα ένα οστό! Όταν πλησίασε διαπίστωσε πως πρόκειται για ανθρώπινο οστό ποδιού (από το γόνατο και κάτω) φορώντας και… κάλτσα με παπούτσι νούμερο 44.

Ο υπάλληλος ειδοποίησε αμέσως τις αρχές και άνδρες του λιμενικού έσπευσαν στο σημείο μαζί με δύτη της ΕΜΑΚ, οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, οι αρχές βρήκαν κι άλλα οστά μέσα στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού καθώς κι ένα τσαντάκι μέσης στο οποίο περιείχαν προσωπικά αντικείμενα ενός Κρητικού, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί τους τελευταίους μήνες. Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν το τσαντάκι μέσης αφορά την υπόθεση με τα οστά που βρέθηκαν στο λιμάνι. Τις συγκεκριμένες απαντήσεις αναμένεται να τις δώσει ο ιατροδικαστής μόλις ολοκληρώσει τις εξετάσεις στα οστά.

osta-limani-hrakleio-2

Έρευνες και στον Κατσαμπά

Όπως ανέφερε ο λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμιος Δουβής στο cretapost οι έρευνες συνεχίζονται στο λιμάνι αλλά και στον Κατσαμπά.

«Έχουμε ζητήσει την συνδρομή της ΕΜΑΚ που ερευνά με χερσαία δύναμη την περιοχή του Κατσαμπά καθώς ο αγωγός ομβρίων λυμάτων καταλήγει στην προβλήτα που βρέθηκαν τα οστά. Επίσης δύτες από την 3η ΕΜΑΚ συνδράμουν στις υποβρύχιες έρευνες», επεσήμανε σχετικά ο κ. Δουβής.

osta-limani-hrakleio-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση