HomeHL-Greece«Στοπ» σε φορτίο με 150 κιλά χασίς στην Αμφιλοχία

«Στοπ» σε φορτίο με 150 κιλά χασίς στην Αμφιλοχία

Από την Αλβανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο κενό έπεσε άλλη μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλης ποσότητας χασίς από την Αλβανία, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να συλλάβουν μετά από πολύωρη καταδίωξη στην Αμφιλοχία τον μεταφορέα και τους προπομπούς του, τους οποίους είχαν εντοπίσει στα σύνορα του νομών Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας.

Αρχικά εντοπίστηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 29χρονος Σύρος, ο οποίος δεν σταμάτησε στο σήμα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας για έλεγχο.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο αλλοδαπός εγκατέλειψε το φορτωμένο με τα ναρκωτικά όχημα και επιβιβάστηκε σε άλλο Ι.Χ. Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ως προπομποί ένας 44χρονος Έλληνας και μία 31χρονη Ρουμάνα.

Όμως, ήδη είχαν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής και το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε στο ύψος του Λουτρού του δήμου Αμφιλοχίας. Οι επιβάτες συνελήφθησαν και ανακρίνονται, ενώ τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν μαζί με τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 149 κιλών και 978 γραμμαρίων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του Σύρου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση