HomeHL-9Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων

Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από το Ηράκλειο προς την ενδοχώρα της Κρήτης αλλά και τους υπόλοιπους νομούς.

Η κίνηση από χθες ήταν αυξημένη στον Βόρειο Οδικό Άξονα ενώ μεγάλη είναι η πληρότητα σε λεωφορεία καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να περάσουν αυτές τις ημέρες στα χωριά τους αλλά και στα νότια του νησιού.

Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας

Στους δρόμους θα βρίσκονται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας οι άνδρες της Τροχαίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου σε ολόκληρο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού, προκειμένου οι εκδρομείς των ημερών αυτών, να φτάσουν σώοι και ασφαλείς στους προορισμούς τους.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να δείχνουν την μέγιστη προσοχή, καθώς η κίνηση στο οδικό δίκτυο του νησιού αναμένεται αυτές τις μέρες να είναι αυξημένη.

Θα πρέπει να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην προχωρούν σε αντικανονικά προσπεράσματα, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να κάνουν χρήση ζώνης ασφαλείας ή κράνους.

Επίσης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, όσοι οδηγοί θα κινηθούν στην εθνική οδό από Ηράκλειο προς Αγία Γαλήνη, στην παλαιά εθνική οδό από Ηράκλειο προς Αρχαιότητες Μαλίων και στη νέα εθνική οδό Ηρακλείου- Βιάννου, σημεία που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών αυτών, το φωτογραφικό ραντάρ θα βεβαιώνει επικίνδυνες παραβάσεις, ενώ θα γίνονται και μετρήσεις για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση