HomeHL-SportsΣυνεχίζονται οι εργασίες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βελτιώνεται το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ εν όψει της νέας περιόδου

Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο και κάπως έτσι σκέφτονται και στον ΟΦΗ κρίνοντας από τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερες ανέσεις στους παίκτες της ομάδας τη νέα σεζόν.

Μπορεί οι Κρητικοί να είναι δεδομένο πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη Β’ Εθνική, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως μένουν στάσιμοι. Κάνουν βήματα προόδου με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως το… λίφτινγκ συνεχίζεται στο ΒΑΚ.

Αναλυτικά: «Το «λίφτινγκ» στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ώστε αυτό να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον ΟΦΗ, στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας περιόδου, συνεχίζεται καθημερινά με γοργούς ρυθμούς.

Πέρα απο την ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο πρώτο γήπεδο του αθλητικού κέντρου (εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου), το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά η πρώτη ομάδα, γίνονται εργασίες και σε άλλους χώρους.

Ήδη σε διάφορα σημεία του αθλητικού κέντρου, πέφτει μπετόν σε σημεία που κρίνεται απαραίτητο, όπως στους πάγκους, μπροστά απο τους πυλώνες φωτισμού, αλλά και στο κτιριακό συγκρότημα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μπεί προστατευτικό δίχτυ, περιμετρικά του πρώτου γηπέδου, μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου.

Τα συνεργεία δουλεύουν καθημερινά και οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη του εργολάβου και μετόχου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλη Ορφανάκη, ο οποίος προσφέρει τα μηχανήματα, τα υλικά, αλλά και το εργατικό δυναμικό των εργασιών.

Να σημειωθεί ότι το προστατευτικό δίχτυ που θα μπει θα είναι προσφορά του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργου Αλετρά, ενώ η διοίκηση του ΟΦΗ, ευχαριστεί την εταιρεία ΜΜ εργασίες πρασίνου, για την προσφορά της στην ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα του πρώτου γηπέδου, που έχει ήδη ξεκινήσει.

Να σημειωθεί ότι το «λίφτινγκ» στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα συνεχιστεί όλο τον Ιούνιο και σε άλλες εργασίες που θα γίνουν, καθώς στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της νέας περιόδου, να είναι στην κατάσταση που πρέπει να είναι και αρμόζει στο όνομα του ΟΦΗ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση