HomeHL-WorldΕκκενώθηκε ροκ φεστιβάλ στη Γερμανία λόγω τρομοκρατικής απειλής

Εκκενώθηκε ροκ φεστιβάλ στη Γερμανία λόγω τρομοκρατικής απειλής

Στην πίστα αγώνων του Νίρμπουργκριγκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής, στο φεστιβάλ μουσικής «Rock am Ring» που διεξάγεται στην διάσημη πίστα αγώνων του Νίρμπουργκριγκ στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Η αστυνομία έδωσε εντολή λίγο μετά τις 21:00 για εκκένωση του χώρου λόγω ενδείξεων τρομοκρατικής απειλής.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις για τις οποίες δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια πιθανή τρομοκρατική απειλή» ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή διεξάγουμε πολύ επισταμένη έρευνα».

festival1

Το τριήμερο φεστιβάλ προσέλκυσε περίπου 90.000 άτομα καθώς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ανοικτά φεστιβάλ της Ευρώπης.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα στους επισκέπτες τις πληροφορίες για την πιθανή απειλεί. «Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί αύριο. Παρακαλώ κατευθυνθείτε προς τις εξόδους ήρεμα και συντεταγμένα» είπαν στους απογοητευμένους επισκέπτες.

Η ειρωνεία είναι ότι πέρυσι στον ίδιο χώρο, είχε διακοπεί και πάλι η συναυλία λόγω κεραυνού που έπεσε και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 70 άτομα.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση