HomeHL-9Ύβρις Πολάκη: Χουντοβασιλικά υπολείμματα πήγαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ύβρις Πολάκη: Χουντοβασιλικά υπολείμματα πήγαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Στο facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ύβρη αποτελεί η απάντηση του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε σχόλιο που έκανε σε ανάρτησή του στο facebook πολίτης, αφού υποστηρίζει ότι στην κηδεία του κωνσταντίνου Μητσοτάκη «αναμαζώχτηκαν χουντοβασιλικά υπολείμματα για να χειροκροτήσουν τον Γλύξμπουργκ». Παραβλέποντας το γεγονός ότι στην κηδεία παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης με επικεφαλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο Παύλος Πολάκης φθάνει να υποστηρίξει ότι τα αφιερώματα που έγιναν στην πολιτική διαδρομή του ανδρός με τον μακρύτερο κοινοβουλευτικό βίο έγιναν με στόχο και μοναδικό σκοπό «να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των αέρα χρηματοδοτήσεων στα βοθροκάναλα της διαπλοκής». Σημειώνεται, ότι το συγκεκριμένο όρο ο κ.Πολάκης τον «μοιράζεται» με τη Χρυσή Αυγή.

Πολίτης σχολίασε την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, στην οποία υποστήριζε ότι τα ΜΜΕ «αγιοποιούν» τον κωνσταντίνο Μητσοτάκη προσδοκώντας να πάρουν χρήματα από τον γιο του Κυριάκο, ως εξής: «Είσαι υπουργός, πάνω σου εναποτίθενται οι ελπίδες του λαού για σημαντικές, ψύχραιμες αποφάσεις. Δεν κρατήθηκες. Είσαι πολιτικός. Διδάσκεις ήθος. Δεν κρατήθηκες. Είσαι άνθρωπος. Θρώσκεις, κάποια στιγμή θα αποδημήσεις κι εσύ. Αλλά όχι. Στην κηδεία δεν κρατήθηκες ούτε μια ημέρα. Οχι για την πολιτική του άποψη. Για την ανθρώπινη εκδήλωση αυτής απέναντι στο πένθος του θανάτου. Ντροπή σου Πολάκη, είσαι πολύ μικρός. Στη δική σου ώρα να δω πόσοι θα ασχοληθούμε και με ποιο τρόπο».

polakis1

Ο υπουργός Υγείας απαντά με οργίλο ύφος στον πολίτη, σπεύδοντας να εκτιμήσει ότι πρόκειται για μέλος της ΔΑΠ, και γράφει: «Ακου Δαπιτάκι περασμένης δεκαετίας. Ναι, δεν κρατήθηκα να βλέπω την αγιοποίηση ενός ανθρώπου που όσο ήταν στην ενεργό πολιτική έφτασε να τον βρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού λόγω αυτών που έκανε. Ναι δεν κρατήθηκα να βλέπω τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ να λένε ψέμματα από το πρωί ως το βράδυ περί της πολιτικής διαδρομής του ανδρός με μοναδικό στόχο και σκοπό να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των αέρα χρηματοδοτήσεων στα βοθροκάναλα της διαπλοκής. Η ψεύτικη ευαισθησία που επικαλείστε περί του σεβασμού στο νεκρό ποσπάθησε για δύο ημέρες να ξαναγράψει αλλιώς την ιστορία της διαδρομής του με τα αφιερώματα της αξιοποίησης λες και πάθαμε όλοι μαζική απώλεια μνήμης.

Όσοι για το ποιοι θα μαζευτούν στην κηδεία τη δική μου νασαι σίγουρος ότι τα χουντοβασιλικά υπολείμματα που αναμαζώχτηκαν προχθές για να χειροκροτήσουν το Γλύξμπουργκ δεν θα έρθουν!!! Θαρθουν όσοι δεν φαντάζεσαι γιατί δεν έχουμε την ίδια διαδρομή σε αυτή τη ζωή. Κατάλαβες ψευτοθιγμένε Δαπιτάκο…

polakis2

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση