HomeHL-SportsΘέλει να μείνει στον Εργοτέλη ο Σούλης Παπαδόπουλος

Θέλει να μείνει στον Εργοτέλη ο Σούλης Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιμένει την πρόταση της διοίκησης ο έμπειρος τεχνικός

Στον πάγκο του Εργοτέλη επιθυμεί να βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Σούλης Παπαδόπουλος, δηλώνοντας ότι είναι εν αναμονή της επίσημης πρότασης από πλευράς της διοίκησης των Ηρακλειωτών.

Μιλώντας την Πέμπτη  στο Athletic Radio 104.2, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Για να γίνει μια νέα συνεργασία πρέπει να δεις πολλά πράγματα. Όμως πρέπει να βάλεις ορθολογικά τα δεδομένα και να τα αναλύσεις.

Αν τα πράγματα είναι όπως τα σκέφτομαι, σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω. Από εκεί και πέρα πρέπει να μου γίνει επίσημη πρόταση για να μπορέσω να πω κάτι».

Και πρόσθεσε: «Όταν πήγα στον Εργοτέλη, οι συνεργάτες που είχα μαζί μου δεν μπορούσαν να με ακολουθήσουν στο Ηράκλειο. Όμως, πρέπει να πω δημόσια ότι έγινε καταπληκτική δουλειά και μάλιστα εάν παραμείνω στον Εργοτέλη, θέλω να δουλέψω μαζί με αυτά τα παιδιά.

Είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο όπως είναι ο Σταύρος Λαμπράκης, ενώ πρέπει να πω δημόσια ότι έγινε εξαιρετική δουλειά τόσο από τον γυμναστή Αντώνη Ανδρουλάκη όσο και από τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά».

Μεταξύ άλλων ο Παπαδόπουλος μίλησε και για το τι τον ώθησε να μετακομίσει στο Ηράκλειο, λέγοντας σχετικά: «Πρώτα από όλα ήθελα να δουλέψω στο Ηράκλειο γιατί είναι μια πανέμορφη πόλη και επίσης ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που είχα αντιμετωπίσει στη Σούπερ Λιγκ. Οι εγκαταστάσεις και οι συνθήκες του Εργοτέλη δεν ήταν μόνο επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ αλλά και μεγαλύτερης κατηγορίας.

Μου άρεσε το ρίσκο να έρθω στον Εργοτέλη και να πετύχω παρότι βρισκόταν πίσω στη βαθμολογία. Και βέβαια με έπεισε και ο πρόεδρος. Ο κύριος Βρέντζος μου έδωσε να καταλάβω ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια και πως αν η ομάδα δεν έπαιρνε την άνοδο τότε μπορεί και να μην υπήρχε αύριο. Το πείσμα του για να πετύχουμε με έκανε να θέλω να έρθω».

Διαφήμιση
Διαφήμιση