«Μπλόκο» σε προϊόντα… μαϊμού έβαλε χθες η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε σε τουριστικές επιχειρήσεις στο δήμο Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες κλιμάκιο – που αποτελούνταν από άνδρες της αστυνομίας αλλά και αντιπρόσωπο μεγάλων εταιριών – έκανε έλεγχο σε τέσσερα καταστήματα σε Χερσόνησο και Μάλια.

Εκεί διαπιστώθηκε πως υπήρχαν αρκετές επιχειρήσεις που πωλούσαν «μαϊμού» προϊόντα.

Τέσσερις συλλήψεις

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις Κρητικοί (48χρονος, 43χρονος και 39χρονη) και μία 36χρονη από την Βουλγαρία.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση διαφόρων επώνυμων εταιρειών και συνελήφθησαν ο 43χρονος ως  ιδιοκτήτης καταστημάτων και η 39χρονη, η 36χρονη και ο 48χρονος ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων, για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, είδη ένδυσης και υπόδησης, καπέλα, γυαλιά, ρολόγια, ακουστικά, ηχεία, φουλάρια, κολόνιες και θήκες κινητών τηλεφώνων) απομίμηση διαφόρων εταιρειών.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση