HomeΕΛΛΑΔΑΓιατρός από το Ιπποκράτειο «καίει» τον αγγειοχειρουργό για τον φόνο της 36χρονης

Γιατρός από το Ιπποκράτειο «καίει» τον αγγειοχειρουργό για τον φόνο της 36χρονης

Στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία νέα μαρτυρία αυτόπτη μέσα από το Ιπποκράτειο «καίει» τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι σκότωσε την 36χρονη μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr και με τα όσα κατέθεσε γιατρός του Ιπποκράτειου στην αστυνομία, κατέθεσε ότι είδε ο ίδιος την ημέρα της δολοφονίας της 36χρονης τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου σπρώχνοντας ένα καρότσι-καλάθι από αυτά που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες για τα άπλυτα.

Οπως είπε του προξένησε εντύπωση η σκηνή, αλλά ο κατηγορούμενος κινήθηκε γρήγορα και χάθηκε από το οπτικό του πεδίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του seleo αυτή η μαρτυρία δεν έχει διαβιβαστεί ακόμη στην ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση κάτι που αναμένεται να γίνει ίσως κι αύριο , οπότε είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν κι άλλες εξελίξεις

Παρά την νέα μαρτυρία που έχει στα χέρια της η αστυνομία ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών συνεχίζει να αρνείται τα πάντα.

Υπενθυμίζεται πως στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος του κατηγορούμενου γιατρού καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.

Εν τω μεταξύ, όπως ήδη έχει αποκαλύψει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, στο άψυχο κορμί της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Η ουσία που βρέθηκε στο κορμί της είναι το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας. Το φάρμακο εντοπίστηκε στο αίμα και τα ούρα της άτυχης 36χρονης μητέρας.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς οι σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε η άτυχη γυναίκα εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο για την διενέργειά τους, δεν απαιτείται η χορήγηση αυτού του κοκτέιλ των φαρμάκων, δηλαδή της προποφόλης και του fentanyl. Παράλληλα, η δικηγόρος τονίζει πως η ύπαρξη αυτού του φαρμάκου στο άψυχο κορμί της μεσίτριας καταδεικνύει την αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, όπως αποδόθηκε από τον Εισαγγελέα και την κυρία ανακρίτρια.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση