HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft λανσάρει το συνδρομητικό Xbox Game Pass

Η Microsoft λανσάρει το συνδρομητικό Xbox Game Pass

Download αντί για streaming

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Xbox Game Pass, η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft θα είναι διαθέσιμη σε κατόχους Xbox One από την Πέμπτη, 1η Ιουνίου. H υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στους συνδρομητές Xbox Live Gold. Στόχος της «να αλλάξει το τοπίο του home entertainment», με περισσότερα από εκατό Xbox One και παιχνίδια που διατηρούν την συμβατότητα προς τα πίσω (backward compatible) Xbox 360.

Μέσω του Xbox Game Pass είναι δυνατή η λήψη ολόκληρων παιχνιδιών στην κονσόλα κάθε συνδρομητή. Αυτό σημαίνει ατέλειωτο παιχνίδι σε υψηλή ποιότητα, ευελιξία χωρίς το άγχος του streaming ή της σύνδεσης και χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.

Ο κατάλογος των παιχνιδιών θα ανανεώνεται κάθε μήνα με νέους τίτλους από όλες τις κατηγορίες.

Οι κατηγορίες των παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμες είναι παιχνίδια για όλη την οικογένεια, action/adventure και RPGs, shooters, indie παιχνίδια από το ID@Xbox, fighting και ρετρό/κλασσικά παιχνίδια.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί κάποιοι τίτλοι όπως οι Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 και LEGO Batman.

Όσοι επιλέξουν το Xbox Game Pass θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια με συνδρομή περίπου 10 ευρώ το μήνα χωρίς να είναι απαραίτητη η συνδρομή στο Xbox Live Gold.

Όλα τα παιχνίδια του καταλόγου, και τα σχετικά πρόσθετα, θα είναι διαθέσιμα για αγορά με έκπτωση 20% «για τους συνδρομητές που θα θελήσουν να τα έχουν δικά τους για πάντα», σημειώνει η Microsoft.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση