HomeΕΛΛΑΔΑΠωλητήριο στο εμβληματικό «King George» από την Eurobank

Πωλητήριο στο εμβληματικό «King George» από την Eurobank

Σε μία συγκυρία που ο τουρισμός της Αθήνας είναι σε συνεχή άνοδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη πωλητήριο σε ένα από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία του Συντάγματος μπαίνει, αυτή τη φορά, από τoν όμιλο της Eurobank, η οποία ξεκινάει να δέχεται μη δεσμευτικό ενδιαφέρον από τους υποψηφίους επενδυτές μέσα στον Ιούνιο. Πρόκειται για το πεντάστερο King George, το οποίο είναι μισθωμένο αυτή τη στιγμή από την εταιρεία ΛΑΜΨΑ, ιδιοκτήτρια και της γειτονικής «Μεγάλης Βρετανίας».

Μετά τον όμιλο της Alpha Bank και το Hilton Αθηνών το οποίο ήδη έχει αλλάξει χέρια και βρίσκεται πλέον κάτω από τη νέα ιδιοκτησία των ομίλων Κωνσταντακόπουλου και Dogus, η Eurobank ξεκινά τώρα τις διαγωνιστικές διαδικασίες και θέλει να προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων ομίλων σε μία συγκυρία που ο τουρισμός της Αθήνας είναι σε συνεχή άνοδο, οδηγώντας, τρόπον τινά, σε καλύτερες προϋποθέσεις για την πώληση της εμβληματικής μονάδας. Το ακίνητο στην πλατεία Συντάγματος επί του αριθμού 3 της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’, έχει συνολική επιφάνεια 9.450 τ.μ περίπου και αποτελείται από τρία υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια.

Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκινά με μη δεσμευτική για τους επενδυτές εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ μη δεσμευτική είναι και η διαδικασία για την τράπεζα: Η Eurobank δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει την διαδικασία ή να πωλήσει το ακίνητο σε οποιονδήποτε από τους ενδιαφερόμενους και επιφυλάσσει σε αυτήν το δικαίωμα να πωλεί ή να διαθέτει και εκμεταλλεύεται το παραπάνω ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο οποτεδήποτε, σε οποιονδήποτε και με οποιουσδήποτε όρους.

Newmoney.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση