HomeΣΠΟΡΞεκίνησε σήμερα το 1o Παμμεσαρίτικο Τουρνουά Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών

Ξεκίνησε σήμερα το 1o Παμμεσαρίτικο Τουρνουά Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών

Στο γήπεδο της Γαλιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησε σήμερα το 1ο Παμμεσαρίτικο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Γαλιάς. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί αύριο και το διοργανώνει η Δόξα. Είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Αλεβυζάκη και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΑΜΕΑ «το Μέλλον».

Σήμερα στο τουρνουά παρευρέθη και ο γραμματέας της ΠΕ ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Συγχαίρω τον σύλλογο ‘Το Μέλλον’ για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του 1ου Παμμεσαρίτικου Τουρνουά Παλαίμαχων «Κώστας Αλεβιζάκης.

Το τουρνουά αυτό έχει μεγάλη σημασία για την περιοχή, καθώς πέρα από το αθλητικό του ενδιαφέρον, ο φιλανθρωπικός του χαρακτήρας και το γεγονός πως είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Κώστα Αλεβιζάκη του προσδίδουν ιδιαίτερη αξία.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και για το ότι η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από παλαίμαχους αθλητές. Οι αθλητές αυτοί με την παρουσία τους προσδίδουν μια ξεχωριστή διάσταση στη διοργάνωση, ενώ είναι οι πλέον κατάλληλοι ώστε να διδάξουν με το παράδειγμά τους στη νέα γενιά την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Όλοι μας είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην ανάπτυξη του αθλητισμού και την διάδοση των αξιών που περικλείει.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην πρώτη αυτή διοργάνωση του Παμμεσαρίτικου Τουρνουά κι ελπίζω με την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του κόσμου να αναδειχθεί σε έναν θεσμό-σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό, όχι μόνον για τη Μεσαρά, αλλά και για ολόκληρο τον νομό».

aygenakis-pammesaritiko-3 aygenakis-pammesaritiko-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση