HomeΚΟΣΜΟΣΌλες οι πρώτες κυρίες μαζί

Όλες οι πρώτες κυρίες μαζί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα περιθώρια της Συνόδου του ΝΑΤΟ ενώ οι σύζυγοι συσκέπτονταν οι πρώτες κυρίες επισκέπτονταν μουσεία στις Βρυξέλλες…

Την πρώτη συνάτηση με πολλές μαζί πρώτες κυρίες είχε η Μελάνια Τραμπ στις Βρυξέλλες στο πρώτο μεγάλο ταξίδι της εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, συνοδεύοντας με γκαρνταρόμπα τοπ μόντελ τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ.

Εκτός από τη Μελάνια Τραμπ και τη Μπριζίτ Μακρόν, στις αναμνηστικές φωτογραφίες εικονίζονται οι Εμινέ Γκουλμπαράν Ερντογάν, η βασίλισσα του Βελγίου Ματίλντ, η Νορβηγίδα σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Ίνγκριντ Σούλερουντ, η Βουλγάρα Ντεσίσλαβα Ράντεβα, η Βελγίδα Αμελί Ντερμποντρεγκιέν, ο Πρώτος Κύριος του Λουξεμβούργου Γκοτιέ Ντεστενέ, η Σλοβένα Μόικα Στρόπνικ και Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβισντοτίρ.

Ας σταθούμε στις εμφανίσεις της πρώτης κυρίας της Αμερικής και της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, αλλά και σε έναν σημαντικό αριθμό που τις ενώνει:
Η Μελάνια Τραμπ είναι 24 χρόνια μικρότερη από τον Τραμπ, ενώ η Μπριζίτ Τρονιέ είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη του Μακρόν. 

Ας έρθουμε τώρα στα σύνολα που επέλεξαν για την πρώτη κοινή τους εμφάνιση οι δύο κυρίες.

H Μελάνια Τραμπ επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στράπλες φόρεμα, ενώ ως γνήσιο τοπ μόντελ φόρεσε τρία ή τέσσερα διαφορετικά φορέματα σε μια μέρα.

Από την άλλη η Μπριζίτ επέλεξε ένα μίνι φόρεμα, είχε τα μαλλιά της δεμένα πίσω σε έναν ανάλαφρο κότσο που είναι της μόδας, αλλά εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η Louis Vuitton τσάντα της, η οποία φτιάχτηκε αποκελιστικά για εκείνη και είχε τα αρχικά της «B.M». 

Πάντως, η εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ ήταν ασυναγώνιστη και έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η αντίθεση ανάμεσα στο έξωμο μαύρο φόρεμά της και στην καλυμμένη με μαντίλα κα Ερντογάν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση