HomeHL-LifestyleΤο σπαρακτικό «αντίο» στον Κρις Κορνέλ από την Ελληνίδα σύζυγό του

Το σπαρακτικό «αντίο» στον Κρις Κορνέλ από την Ελληνίδα σύζυγό του

Αυτοκτόνησε στις 17 Μαΐου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δικό της «αντίο» στον διάσημο τραγουδιστή Κρις Κορνέλ απηύθυνε με αποχαιρετιστήριο γράμμα η Ελληνίδα σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη.

«Ζήσαμε τις καλύτερες στιγμές μας την τελευταία δεκαετία και σου ζητώ συγγνώμη, γλυκιά μου αγάπη, που δεν είδα τι σου συνέβη εκείνη τη νύχτα», γράφει η Βίκυ Καραγιάννη στο γράμμα της, το οποίο μοιράστηκε με το Billboard. «Συγγνώμη που ήσουν μόνος και ξέρω πως δεν ήσουν ο εαυτός σου, γλυκέ μου Κρίστοφερ. Τα παιδιά σου το ξέρουν επίσης αυτό, οπότε μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη».

Ο Κρις Κορνέλ, 52 ετών, αυτοκτόνησε στις 17 Μαΐου στο Ντιτρόιτ. Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο frontman του συγκροτήματος Soundgarden κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του μετά το τέλος της συναυλίας που είχε δώσει λίγο νωρίτερα.

Στο γράμμα της, η Βίκυ αποκαλεί τον Κρις ως «αδελφή ψυχή της» και του υπόσχεται να προσέχει τα δυο τους παιδιά.

Γράφει συγκεκριμένα η Βίκυ Καραγιάννη:

Στον γλυκό μου Κρίστοφερ,

Ήσουν ο καλύτερος πατέρας, σύζυγος και γαμπρός. Η υπομονή σου, η ενσυναίσθησή σου και η αγάπη σου πάντα ξεχώριζαν. Πάντα μου έλεγες ότι σε έσωσα, ότι δεν θα ζούσες αν δεν ήμουν εγώ στη ζωή σου. Η καρδιά μου έλαμπε όταν σε έβλεπα χαρούμενο, ζωντανό και με κίνητρο για ζωή. Ενθουσιασμένο για ζωή. Να κάνεις οτιδήποτε μπορούσες για να ανταποδώσεις.

Ζήσαμε τις καλύτερες στιγμές μας τα τελευταία 10 χρόνια και με συγχωρείς, γλυκιά μου αγάπη, που δεν είδα τι σου συνέβη εκείνο το βράδυ. Συγγνώμη που ήσουν μόνος σου και ξέρω πως δεν ήσουν ο εαυτός σου, γλυκέ μου Κρίστοφερ. Τα παιδιά σου το ξέρουν επίσης αυτό, οπότε μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη.

Είμαι συντετριμμένη, αλλά θα αντέξω για χάρη σου και θα φροντίσω τα πανέμορφα μωρά μας. Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό κάθε ημέρας και θα παλέψω για σένα. Είχες δίκιο όταν έλεγες πως είμαστε αδελφές ψυχές. Όπως λένε, τα μονοπάτια που διασταυρώθηκαν θα διασταυρωθούν ξανά, και ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις, και εγώ θα είμαι εδώ περιμένοντάς σε.

Σε αγαπάω περισσότερο από όσο αγάπησε ποτέ κανείς στην ιστορία της αγάπης και περισσότερο από όσο θα μπορέσει να αγαπήσει ποτέ ο οποιοσδήποτε.

Πάντα και για πάντα,

η Βίκυ σου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση