HomeHL-9Έζησε φτωχικά και τώρα βοηθάει όσους έχουν ανάγκη

Έζησε φτωχικά και τώρα βοηθάει όσους έχουν ανάγκη

Όσο υπάρχουν άνθρωποι...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τί σημαίνει φτώχεια, που ξέρουν τί συμβαίνει όταν στο τραπέζι δεν υπάρχει ένα πιάτο φαγητό, τότε η βοήθεια και η αλληλεγγύη γίνονται πράξη.

Αυτό ακριβώς διαπιστώνουμε και από την ιστορία που διηγήθηκε ο Δημήτρης Αποστολάκης στην σελίδα της «Κίτρινης Αποστολής».

Στην ιστορία πρωταγωνιστής είναι ένας επιχειρηματίας του Ηρακλείου που στα παιδικά του χρόνια γνώρισε την φτώχεια και την ένδεια. Τώρα, εν μέσω οικονομικής κρίσης κι έχοντας γνώση της δύσκολης κατάστασης που βιώνουν αρκετά νοικοκυριά και στο Ηράκλειο, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αποφάσισε να στρώσει το… τραπέζι για δέκα οικογένειες.

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Αποστολάκη:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει και ζήσει απίστευτα πράγματα! Καταστάσεις δύσκολες, στιγμές που δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια!! Πρώτος και μοναδικός μας γνώμονας η ανακούφιση των οικογενειών που δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια της κρίσης!!

Η μικρή ιστορία που θα σας διηγηθώ, είναι πολύ συγκινητική και βγαλμένη μέσα από τη ζωή!! Ο φίλος και αρωγός της Κίτρινης Αποστολής πλέον, πέρασε πάρα πολύ δύσκολα χρόνια, χρόνια που ούτε το φαγητό δεν ήταν δεδομένο!! Χαρακτηριστικό το παράδειγμα που μας εξιστόρησε οτι πολλές φορές περίμενε να περισσέψει φαγητό από κάποιο συμμαθητή του για να φάει!!! Το παιδί μεγάλωσε….έγινε άντρας και μέσα από πολύ δουλειά κατάφερε όμορφα πράγματα στη ζωή του!!! Στην επιχείρηση που διατηρεί τώρα στη πόλη του Ηρακλείου βοηθούσε μέχρι τώρα αρκετές οικογένειες της πόλης μας! Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά να βοηθήσει και την Κίτρινη Αποστολή και συνάμα άνθρωπους που τα τελευταία χρόνια έχουν δει να ανατρέπεται η ζωή τους απο την μια στιγμή στην άλλη!! 10 νοικοκυριά λοιπόν κάθε βδομάδα θα παίρνουν απο το κατάστημα του πράγματα για να έχουν να ψησουν και να έχουν φαγητό στο τραπέζι τους κάθε βδομάδα!! Βοήθεια πάρα πολύ σημαντική αυξάνοντας τις οικογένειες που παίρνουν τέτοια βοήθεια σε μεγάλο βαθμό!!!!!Λόγια δεν υπάρχουν για αυτόν τον άνθρωπο…… (που ούτε το όνομα του δεν ήθελε να αναφέρουμε) και για όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια στέκονται δίπλα σε αυτές τις οικογένειες!!! Όσο η κρίση μεγαλώνει…….βλέπουμε την ανθρωπιά να «παίρνει» μορφή σε πάρα πολλές διαστάσεις!!!! Καλό σας βράδυ!!!!!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση