HomeΕΛΛΑΔΑΚαβούρι και Σχιστός: Δραματική σύμπτωση με «ταυτόχρονες» αυτοκτονίες

Καβούρι και Σχιστός: Δραματική σύμπτωση με «ταυτόχρονες» αυτοκτονίες

Παρά τις αρχικές υποψίες για εγκληματικές επιθέσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία τραγική σύμπτωση, με δύο αυτοκτονίες που έγιναν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με διαφορά λίγης ώρας – το ξημέρωμα της Τετάρτης – αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ τον θάνατο δύο ατόμων μέσα σε ισάριθμα ΙΧ που είχαν καεί ολοσχερώς στο Καβούρι και στο Σχιστό.

Αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι πρόκειται για εγκληματικές επιθέσεις, που σχετίζονταν μεταξύ τους, από την ελληνική «μαφία». Ωστόσο η περαιτέρω ανάλυση ανέδειξε ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις απονενοημένων διαβημάτων.

Στο συμβάν στο Σχιστό έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Οι πυροσβέστες εντόπισαν ίχνη εμπρησμού και αλκοόλ, κάτι που ενισχύει την εκδοχή της αυτοκτονίας.

Δραματικό στοιχείο αποτελεί ότι ο πρώτος που έσπευσε επί τόπου για να επιληφθεί με το περιστατικό του καμένου οχήματος ήταν αστυνομικός, αδελφός του θύματος.

Οσον αφορά το περιστατικό στο Καβούρι διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου, που έγινε παρανάλωμα του πυρός, ήταν 52χρονος κρεοπώλης που διαμένει στο Παγκράτι και αντιμετώπιζε σειρά οικονομικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών του προ μερικών εβδομάδων είχε αποπειραθεί να κόψει τις φλέβες του. Λίγο πριν την αυτοχειρία φέρεται να είχε αποχαιρετήσει τους οικείους του λέγοντας ότι πήγαινε στην κρεαταγορά με ένα συγγενικό του πρόσωπο.
tovima.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση