HomeHL-LifestyleΟι πρώτες φωτογραφίες του Ρουβά στην καλύβα -Μαγειρεύει ρύζι, ανοίγει καρύδες

Οι πρώτες φωτογραφίες του Ρουβά στην καλύβα -Μαγειρεύει ρύζι, ανοίγει καρύδες

100 μέρες Survivor

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον απόλυτο Έλληνα ποπ σταρ, τον Σάκη Ρουβά θα γιορτάσουν οι Διάσημοι και οι Μαχητές τις 100 μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Το βράδυ της Τρίτης και τις Τετάρτης, το Survivor παίρνει λάμψη και ρυθμό από τον Σάκη Ρουβά σε μία ξεχωριστή τηλεοπτική εμπειρία με τον Σάκη σε ρόλο έκπληξη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι παίκτες αγωνίζονται και πάλι για τον αγώνα επάθλου.

sakis-survivor2

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει πως εκτός από το έπαθλο υπάρχει μία ακόμη μεγάλη, ιδιαίτερη έκπληξη που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει, χωρίς να τους την αποκαλύπτει. Όταν τελειώνει το αγώνισμα όλοι οι παίκτες επιστρέφουν, ενώ λίγο πριν φθάσουν ο παρουσιαστής έχει συνοδέψει τον Σάκη Ρουβά μ’ ένα ταχύπλοο σκάφος στην παραλία τους, όπου και τον συναντούν προς μεγάλη τους έκπληξη!

Ο κορυφαίος Έλληνα σταρ «σπάει» το άβατο της παραλίας των παιχτών για πρώτη φορά με τις δυο ομάδες να καλωσορίζουν τον κορυφαίο καλλιτέχνη και να περνούν μαζί του αξέχαστες στιγμές ενωμένοι.

sakis-survivor3

Ο Σάκης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor μαζί με όλους τους παίχτες γίνονται μία ομάδα και στέλνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

https://www.youtube.com/watch?v=Mn7Wa7Z94aQ

Το απόλυτο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, που καθηλώνει το κοινό, μονοπώλησε το βράδυ της Δευτέρας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.685.776 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,5%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,1%.

sakis-survivor4

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν χθες να αγωνιστούν για το έπαθλο που φαγητού, που περιελάμβανε πικ νικ δίπλα σε καταρράκτες. Οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-7 και ν’ απολαύσουν το έπαθλό τους σ’ ένα μαγικό τοπίο.

sakis-survivor5

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση