HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη

Σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή θαλάσσια πολιτική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη (24/5/2016) εισήγηση σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την Ευρωπαϊκή Θαλάσσια Πολιτική, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν επαγγελματίες, διδάκτορες, υποψήφιοι διδάκτορες και κάτοχοι μεταπτυχιακού, οι οποίοι επιλέχθηκαν κατόπιν διαγωνισμού, από διάφορους χώρους σχετικούς με το αντικείμενο του Προγράμματος.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση σε τομείς-κλειδιά για την ανάκαμψη της Ελλάδας: αγροτική παραγωγή, τουρισμός, θαλάσσια πολιτική», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στόχος του Προγράμματος είναι η συνολική εξέταση των προοπτικών ανάπτυξης που προσφέρει η θάλασσα για την Ελλάδα σε ένα πλήθος τομέων, όπως η ναυτιλία, η ενέργεια, ο θαλάσσιος τουρισμός, η νησιωτικότητα, η βιοτεχνολογία και βιοποικιλότητα, κτλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση