HomeHL-SportsΧανιά Πανελευσινιακός 0-0

Χανιά Πανελευσινιακός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΑΟΧ και Πανελευσινιακός έμειναν στο 0-0, με τους «σταχυοφόρους» να παραμένουν με την πλάτη στον τοίχο στη μάχη της παραμονής * Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες

Παρατείνεται η αγωνία, δυσκολεύει το έργο του… Ο Πανελευσινιακός έμεινε στο 0-0 με τα Χανιά στα Περιβόλια την Κυριακή και εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, με την απόστασή του από τις σίγουρες θέσεις να παραμένει.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς, με τους Κρητικούς, πάντως, να είναι μάλλον ικανοποιημένοι από τον βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος, αν, βέβαια, δεν έχουν και άλλες εξωαγωνιστικές απώλειες λόγω οφειλών.

Πάντως, και οι δύο είχαν την ευκαιρία για το τρίποντο, βλέποντας από μία φορά προσπάθεια παίκτη τους να σταματά στο δοκάρι.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με… φωνές, αφού οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Σταματή, αλλά ο Γκαμάρης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Οι φίλαθλοι… ξύπνησαν στο 23’, όταν ο Αποστολόπουλος έβγαλε τη σέντρα, ο Ρούνεϊ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γκόμεζ επενέβη σωτήρια, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να έχει χριστεί σκόρερ, αν η κεφαλιά του δεν σταματούσε στο δοκάρι.

Τα Χανιά συνέχισαν να απειλούν, με τον Πανελευσινιακό να «ξυπνά» μετά το μισάωρο και να έχει την πρώτη καλή στιγμή του στο 36’ με τον Αγγελούδη που βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Δαμιανάκης τον σταμάτησε, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σαφώς καλύτερα στην επανάληψη και στο 50’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Αγγελούδη, με τον ρυθμό, όμως, να ξαναπέφτει σταδιακά.

Ο Πανελευσινιακός πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο για το γκολ και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κασνέτση στο 81’, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, με το 0-0 να διατηρείται τελικά μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Γκαμάρης (Αθηνών), με βοηθούς τους Ηλία Μητάρη (Ανατολικής Αττικής) και Ιωάννη Κοκμοτό (Ρεθύμνου), ενώ τέταρτος ήταν ο Μηνάς Κοκκινάκης (Λασιθίου).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Τουγλής, Ζέρης (86′ Λάσκαρης), Δαμιανάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης (71’ Ντούμος), Δρίζης, Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρούνεϊ (62’ Βαρούχας), Σταματής.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Χαραλαμπίδης): Γκόμεζ, Κολόκας (50’ Κορομηλάς), Καμπούρης, Γραικός, Αρναούτογλου, Στόγιος (30’ Κασνέτση), Μουστάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Δημόπουλος (62’ Κωστόπουλος), Αγγελούδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση