HomeHL-SportsΘέλει τον κόσμο του δίπλα του για τον τελικό ο Εργοτέλης

Θέλει τον κόσμο του δίπλα του για τον τελικό ο Εργοτέλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είναι στο χέρι μας, στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, να γράψουμε ιστορία! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», αναφέρουν οι Κρητικοί

Μόνο νίκη θέλει ο Εργοτέλης απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή προκειμένου να ανέβει στη Β’ Εθνική.

Οι Κρητικοί θέλουν στο πλευρό τους τους φιλάθλους τους, αλλά και όλο τον κόσμο του Ηρακλείου, προκειμένου να κάνει το βήμα παραπάνω.

Με ανακοίνωσή του, ο Εργοτέλης, λοιπόν, απευθύνει κάλεσμα για στήριξη της ομάδας χωρίς ακρότητες και καταλήγει:

«Είναι στο χέρι μας, στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, να γράψουμε ιστορία! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά: «Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και γενικότερα του Ηρακλείου, να δώσουν βροντερό παρών στον ΤΕΛΙΚΟ αγώνα της Κυριακής στο Παγκρήτιο με την Θύελλα Ραφήνας.

Ξεκινήσαμε ΜΑΖΙ πριν από 1 περίπου χρόνο να χτίσουμε τον νέο Εργοτέλη.  Έναν Εργοτέλη καθαρό, ανεξάρτητο, ενωμένο και ισχυρό σε όλα τα επίπεδα. Έναν Εργοτέλη για τον οποίο είμαστε ξανά περήφανοι. Έναν Εργοτέλη που αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρά τα λάθη μας, έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα πολλά σε όλα τα επίπεδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, είμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μια ανάσα από το πρώτο και σημαντικότερο μεγάλο βήμα. Δεν έχουμε όμως ακόμα καταφέρει τίποτα, χρειαζόμαστε μια νίκη ακόμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μόνο αδιάφορη δεν θα είναι.

Χρειαζόμαστε τη θερμή υποστήριξη σας, όπως πάντα χωρίς υπερβολές και ακρότητες, με υπομονή και σεβασμό στον αντίπαλο, προστατεύοντας την ομάδα μας από οποιαδήποτε κακόβουλη ή απλά χαζή ενέργεια.

Είναι στο χέρι μας, στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, να γράψουμε ιστορία!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση