HomeHL-GreeceΣήμερα, στη Σαντορίνη, η ταφή του Αριστείδη Αλαφούζου

Σήμερα, στη Σαντορίνη, η ταφή του Αριστείδη Αλαφούζου

Βαθιά συγκίνηση στη νεκρώσιμη ακολουθία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι εψάλη χθες η νεκρώσιμος ακολουθία για τον εφοπλιστή και εκδότη Αριστείδη Αλαφούζο ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 93 ετών. Η ταφή του θα γίνει σήμερα, στη Σαντορίνη, τόπο καταγωγής του.

Χθες, συγγενείς και φίλοι, σε κλίμα συγκίνησης είπαν το τελευταίο αντίο στον Αριστείδη Αλαφούζο. Βαθιά συγκινημένα κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν τα δύο παιδιά του, Γιάννης και Θέμης. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, ενώ παρόντες στον αποχαιρετισμό ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Λουκάς Παπαδήμος, βουλευτές, επιχειρηματίες, εκδότες και δημοσιογράφοι.

kidia-alafouzoy

Τους επικήδειους εκφώνησαν ο γιος του εκλιπόντος, Γιάννης Αλαφούζος, βαθύτατα συγκινημένος, και ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς.

iefimerida.gr