Δεν έφυγε τελικά χθες το πλοίο που είχε φορτωθεί με τα ευπαθή προϊόντα των αγροτών της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα αγρότες από διάφορες περιοχές των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι και δήλωναν αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν αν τα φορτηγά με τα προϊόντα τους και κυρίως τα ευπαθή δεν φορτώνονταν στο πλοίο. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα άνοιξαν οι μπουκαπόρτες του πλοίου και φορτώθηκαν τα προϊόντα.

Επίσης στο λιμάνι βρίσκονταν και ταξιδιώτες οι οποίοι επιβιβάστηκαν και αυτοί στο πλοίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ο νομικός εκπρόσωπος των αγροτών της Μεσαράς βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ΠΝΟ για τη συνεχιζόμενη απεργία.

Συνεδριάζει σήμερα η ΠΝΟ

Σήμερα αναμένεται να λάβουν αποφάσεις για συνέχιση ή όχι της κινητοποίησής τους οι ναυτικοί, καθώς τα πλοία παραμένουν αγκυροβολημένα μέχρι τα μεσάνυχτα λόγω της 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Στη συνάντηση που είχαν χθες τα ναυτεργατικά σωματεία με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλή και τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσο Πετρόπουλο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δόθηκαν διαβεβαιώσεις για το θέμα των συντάξεων, το εργασιακό και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση