HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

8:00 – 9:30 Στο βιοτεχνικό πάρκο Ανώπολης και στα χωριά Αγ.Ρωμανός, Ελιά, Άνω & Κάτω Βάθεια, Ανώπολη, Σταμνοί, Επισκοπή, Αϊτάνια, Σκόπελα, Χοχλακιές, Σγουροκεφάλι, Καινούριο χωριό, Γάλιπε και Γαλίφα.Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Σμάρι και στις περιοχές της επιχ.Καλογεράκη & του ποιμνιοστασίου Παπαδάκη.Στις Ι.Μονές Αγκαράθου, Καλλέργη και Αγ.Ιωάννη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

8:00 – 15:00 Στο δρόμο για το χωριό Ελιά, στις περιοχές του κονικλοτροφέιου Κότη, των αποθηκών Κονσολάκη έναντι των παλιών νταμαριών, του πτηνοτροφείου Συντιχάκη, πλησίον του Αγ.Ρωμανού και του οικισμού στα νταμάρια που βρίσκονται πλησίον του Αγ.Ρωμανού.

14:00 -15:00 Στο βιοτεχνικό πάρκο Ανώπολης και στα χωριά Αγ.Ρωμανός, Ελιά, Άνω & Κάτω Βάθεια, Ανώπολη, Σταμνοί, Επισκοπή, Αϊτάνια, Σκόπελα, Χοχλακιές, Σγουροκεφάλι, Καινούριο χωριό, Γάλιπε και Γαλίφα.Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Σμάρι και στις περιοχές της επιχ.Καλογεράκη & του ποιμνιοστασίου Παπαδάκη. Στις Ι. Μονές Αγκαράθου, Καλλέργη και Αγ.Ιωάννη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Νομός Ρεθύμνου

7:45 – 12:15 Στα χωριά Σκεπαστη, Πάνορμο

12:00 – 15:00 Στο χωριό Πάνορμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση