HomeHL-9Έξω από τη φυλακή ο 66χρονος λογιστής για το μαχαίρωμα στο Ηράκλειο

Έξω από τη φυλακή ο 66χρονος λογιστής για το μαχαίρωμα στο Ηράκλειο

Μετά από συνεχείς αιτήσεις αποφυλάκισης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφυλακίστηκε ο 66χρονος λογιστής Μ.Μ., ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή από τον περασμένο Οκτώβριο για το φονικό στις Πατσίδες Ηρακλείου, με θύμα έναν 69χρονο από τα Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από κι άλλες αιτήσεις των συνηγόρων του για αποφυλάκιση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, που είχαν απορριφθεί, επειδή αναμένονταν τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, τελικά αυτή τη φορά ο ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκιση του με περιοριστικούς όρους.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του 66χρονου, που τυγχάνει να είναι ευκατάστατος και γνωστός λογιστής του Ηρακλείου, ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι δε γνώριζε από πριν τον 69χρονο, που εισέβαλε στο σπίτι του εκείνο το βράδυ, με σκοπό τη ληστεία.

Πάντως αυτό προκύπτει και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς δε βρέθηκε καμία προηγούμενη συνομιλία των δύο ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι και ο 66χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο στόμα, στη γλώσσα και το χέρι και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει ο ίδιος, ο 69χρονος Ανωγειανός, όταν τον ακινητοποίησε αρχικά με μία μαγκούρα και εν συνεχεία κάρφωσε το μαχαίρι στο στόμα, του ζητούσε επίμονα χρήματα.

Εκείνη την ώρα, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, βρήκε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέαμα που είχαν αντικρίσει τότε τόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ όσο και οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στον τόπο του μακελειού, ήταν σοκαριστικό, καθώς παντού υπήρχαν λίμνες αίματος, με τους δύο άνδρες να κείτονται αιμόφυρτοι, ο ένας εντός του σπιτιού και ο άλλος στον εξωτερικό χώρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση