HomeHL-9Οργή και αγανάκτηση από την οικογένεια του φιλάθλου Κ. Κατσούλη

Οργή και αγανάκτηση από την οικογένεια του φιλάθλου Κ. Κατσούλη

Προσανατολίζονται σε αποχή από κάθε άλλη εκδίκαση της υπόθεσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την οργή και την αγανάκτηση της οικογένειας του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, που τραυματίστηε θανάσιμα και έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό το Σεπτέμβριο του 2014, προκάλεσε η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ανατολικής Κρήτης να αποφυλακίσει και τον τρίτο εκ των κατηγορουμένων.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος ο πατέρας του φιλάθλου Βασίλης Κατσούλης, στο efsyn.gr, οι ίδιοι προσανατολίζονται στο να απέχουν από κάθε άλλη εκδίκαση της υπόθεσης ως ένδειξη διαμαρτυρίας, κάνοντας λόγο για προσβολή της μνήμης του δικού τους ανθρώπου, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

«Έχω πει και παλαιότερα ότι δολοφονούν ξανά τον Κώστα σε κάθε δικαστήριο.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Είναι εμπαιγμός εις βάρος μας, δεν διστάζουν ακόμα και να χρησιμοποιήσουν εμένα εναντίον του ίδιου του παιδιού μου.

Κάνουν ό,τι θέλουν και δεν έχουν σκοπό να τιμωρηθεί κανείς. «Ανησυχώ πως αν παραμείνουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, μπορεί στο τέλος να βρεθούμε και εμείς κατηγορούμενοι», λέει ο ίδιος ενώ τονίζει πως σε συνεργασία με τους δικηγόρους της οικογένειας θα αποφασίσουν τη μελλοντική τους στάση.

Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου του 46χρονου Κώστα Κατσούλη αναβλήθηκε, ενώ μετά από αίτημα αποφυλάκισης από τον 35χρονο κατηγορούμενο, αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του.

Ωστόσο υποχρεούται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κατά το πρώτο 5ήμερο κάθε μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε ακόμη η είσοδος του σε γήπεδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση