HomeHL-LifestyleΕντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο «garden party» του παλατιού

Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο «garden party» του παλατιού

Τι την απασχολεί στο γάμο της αδελφής της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πρώτο garden party του καλοκαιριού στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ, παρά τους 8.000 καλεσμένους για ακόμα μία φορά έλαμψε η Κέιτ Μίντλετον.

Με φόρεμα – παλτό σε γαλάζια απόχρωση του πάγου, δημιουργία του Σκωτσέζου σχεδιαστή Christopher Kane, καπέλο στο ίδιο χρώμα του οίκου Lock & Co, nude γόβες και ένα μπεζ clutch, διαμαντένια σκουλαρίκια και ελαφρύ μακιγιάζ, η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας επισκίασε τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

BRITAIN-ROYALS

Μιλώντας σε φίλους της στο πάρτι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έκρυψε την ανησυχία της για το αν τα δύο παιδιά της θα είναι φρόνιμα στον γάμο της αδελφής της Πίπα Μίντλετον το επόμενο Σάββατο. Ο πρίγκιπας Γεώργιος, 3 ετών και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 2 ετών θα είναι παρανυφάκια στο γάμο της θείας τους, ο οποίος αναμένεται να είναι «ο γάμος της χρονιάς» στη Γηραιά Αλβιώνα.

BRITAIN-ROYALS

Στο πάρτι ήταν παρούσα η 91χρονη βασίλισσα Ελισάβετ με ροζ σύνολο και ασορτί καπέλο, αλλά και με μια ομπρέλα στο χέρι, παρά τον καλό καιρό. Ο σύζυγός της, Δούκας του Εδιμβούργου, ήταν επίσης παρών και ευδιάθετος, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης από τα δημόσια καθήκοντά του πριν από 13 ημέρες.

Στο πρώτο από τα τρία ετήσια garden parties της βασίλισσας οι 8.000 καλεσμένοι απόλαυσαν 27.000 φλιτζάνια τσάι, 20.0000 σάντουιτς και 20.000 κομμάτια κέικ!
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση