HomeHL-CultureΕγκαίνια για το ελληνικό περίπτερο της 57ης έκθεσης Biennale της Βενετίας

Εγκαίνια για το ελληνικό περίπτερο της 57ης έκθεσης Biennale της Βενετίας

Από την Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα επίσημα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην έκθεση της Biennale της Βενετίας, έκανε η Υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, με την παρουσία όλων των εμπλεκομένων καλλιτεχνών, συντελεστών και χορηγών.

Η 57η Biennale, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις σύγχρονης τέχνης που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη Βενετία της Ιταλίας, άνοιξε στις 14 Μαΐου για το κοινό.

Στα previews, των προηγούμενων ημερών, όλοι οι μεγάλοι παράγοντες και συντελεστές από τα άλλα περίπτερα εντυπωσιάστηκαν από την ελληνική συμμετοχή, δημιουργώντας την αίσθηση ότι το ελληνικό περίπτερο είναι ένα από τα 5 καλύτερα.

Στη φωτογραφία η Αφροδίτη Παναγιωτάκου, αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και ο Κρίστιαν Χατζημηνάς, πρόεδρος της EFA Ventures, οι οποίοι συμμετείχαν ως χορηγοί μεταξύ και άλλων εταιρειών-χορηγών, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Κατερίνα Κοσκινά, διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) και η Φένια Κοσοβίτσα, Παραγωγός της Blonde Audiovisual Productions.

Να τονιστεί ότι η συμβολή και η παρουσία των εξεχόντων χορηγών αποδεικνύει την υποδειγματική σύμπραξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με τις καλλιτεχνικές αξίες και την τέχνη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση