HomeHL-9Απρόβλεπτη εξέλιξη! Επέστρεψε στο σπίτι της η 28χρονη Ιωάννα από την Κρήτη

Απρόβλεπτη εξέλιξη! Επέστρεψε στο σπίτι της η 28χρονη Ιωάννα από την Κρήτη

Είχε εξαφανιστεί εδώ και 20 ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απροσδόκητη εξέλιξη έδωσε τέλος στην οικογένεια της 28χρονης Ιωάννας Χατζημανωλάκη, της αγνοούμενης μητέρας από την Κρήτη, που είχε εξαφανιστεί εδώ και 20 ημέρες από το σπίτι της στο Μενίδι.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr η Ιωάννα επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της, με τα παιδιά, τον σύζυγο και τους άλλους συγγενείς της να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη από την πολυήμερη περιπέτεια. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως  όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ανέφερε πως  έτρωγε ότι έβρισκε  και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην  αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να τους δώσει άλλες εξηγήσεις.

Για τα τρία παιδιά της η επιστροφή της,  ήταν το καλύτερο δώρο μια μέρα μετά τη γιορτή της Μητέρας.

Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους,  το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου.

Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της

Η αδερφή της θέλοντας να ευχαριστήσει όλους, όσοι βοήθησαν, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδερφής μου, αλλά και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη ! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά !

Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά !!»

anikolouli.gr, iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση