HomeΕΛΛΑΔΑΒουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση του 4ου Μνημονίου

Βουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση του 4ου Μνημονίου

Το πολυνομοσχέδιο ακολουθεί επείγουσα διαδικασία συζήτησης και ψήφισης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ελάχιστες ώρες ανάγνωσης των εκατοντάδων, αποσπασματικών διατάξεων που περιλαμβάνουν οι 941 σελίδες του τέταρτου Μνημονίου ξεκινούν οι βουλευτές, στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, τη συζήτηση της νέας συμφωνίας κυβέρνησης και δανειστών που δεσμεύει τη χώρα σε σκληρή λιτότητα εως το 2021.

Το πολυνομοσχέδιο ακολουθεί επείγουσα διαδικασία συζήτησης και ψήφισης που σημαίνει πως η πρώτη συνεδρίαση ξεκίνησε σήμερα στις 13:00 και θα συνεχιστεί αύριο, Τρίτη, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα μέλη των επιτροπών οφείλουν να παραδώσουν την έκθεσή τους αύριο στις 20:00.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια θα είναι διήμερη και ξεκινά την Τετάρτη στις 10:00 για να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα εως τώρα δεδομένα, την εισήγηση του τέταρτου Μνημονίου αναλαμβάνει εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρήστος Καραγιαννίδης σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό την «μνημονιακή πειθαρχία» της ομάδας των «53».

Εισηγητής για την ΝΔ θα είναι ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ενώ ειδικός αγορητής για την Δημοκρατική Συμπαράταξη αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Κουτσούκος.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση